A United ajánlatot tett Wan-Bissakáért

A Sky Sports információi szerint a Manchester United jelentős ajánlatot tett a Crystal Palace-nak Aaron Wan-Bissaka játékjogáért.


A Vörös Ördögöknek nagy szükségük van egy bekkre, aki hosszú távon tudná pótolni a távozó Antonio Valenciát és Manchesterben az angol U21-es védő a célpont.

 

Wan-Bissaka jelenlegi kontraktusából még három év van hátra és a Palace nem szeretné eladni őt, ám egy komoly ajánlat megváltoztathatja az álláspontjukat.

 

 

A 21 éves játékos 2018 februárjában mutatkozott be a Crystal Palace felnőtt csapatában, a legutóbbi szezonban vált állandó szereplővé, 39 alkalommal szerepelt a londoniaknál, akik 12. helyen zárták a Premier League 18/19-es idényét.

 

A United már igazolt játékost azelőtt, hogy június 11-én megnyílik az átigazolási ablak, ugyanis megszerezte a Swansea-tól Daniel James játékjogát.

 

Közben Juan Mata új ajánlatot kapott a Vörös Ördögöktől, míg korábban biztossá vált, hogy Ander Herrera és Antonio Valencia a szezon végén távozik a klubtól.

 

A manchesteriek július 13-án, a Perth Glory ellen kezdik meg felkészülésüket, majd négy nap múlva a Leeds United ellen játszanak barátságos mérkőzést.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!