A United már nem érdeklődik Bale iránt

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Vörös Ördögök már nem érdeklődnek a walesi játékos iránt, annak ellenére, hogy korábban több pletyka is megjelent a leigazolásával kapcsolatban.


A 29 éves játékost a United már fiatal kora óta szemmel tartja, és korábban többször is megpróbálta leigazolni őt, viszont a jelenlegi életkora és fizetése már nem egyeztethető össze a klub átigazolási politikájával.

 

Ráadásul Daniel James leigazolásával a United bebizonyította azt, hogy a jövőben főként fiatal tehetségekkel fogják megerősíteni a keretet, ahogyan azt Ole Gunnar Solskjaer is szeretné.

 

A Vörös Ördögök további brit tehetségeket szeretnének leigazolni, akikből idővel egy ütőképes gárdát kovácsolna az edzői stáb. A legfőbb célpontok között Aaron Wan-Bissaka és Harry Maguire is szerepel.

 

 

Mindemellett Bale jelenlegi heti fizetése a Real Madridnál 500 ezer font körül mozog, a United pedig semmiképp sem szeretne ekkora összeget fizetni egy játékosnak sem.

 

A walesi játékos viszont valószínűleg távozni fog, miután Zinedine Zidane visszatért a csapathoz. Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy a francia menedzser nem fog számolni a jövőben a 29 éves szélsővel.

 

A Real ráadásul olyan játékosokkal erősített már a nyáron, mint Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy, Eder Militao és Rodrygo, tehát a klubnak több játékostól is meg kell válnia, ha nem szeretné megszegni a pénzügyi fair play szabályait.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!