A MU hamarosan ajánlatot tehet Diopért

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Vörös Ördögök hamarosan egy ajánlattal készülnek a West Ham védőjéért cserébe.


A londoni gárda korábban már kijelentette, hogy Issa Diop nem eladó, ráadásul 60 millió font alatt semmiképp sem szeretnének megválni tőle.

 

A Sky Sports úgy tudja, hogy a Manchester United egy 45 millió fontos ajánlatot készül tenni, valamint egy játékost is adna cserébe.

 

Diop az elmúlt szezonban debütált a Premier League-ben, miután a West Ham leigazolta őt 22 millió fontért a Toulouse csapatától. A 22 éves védő 38 alkalommal lépett pályára az előző idényben, és a meccsek nagy részén remek teljesítményt nyújtott.

 

 

Az már korábban is nyílt titok volt, hogy a United az idei nyáron mindenképp szeretne egy belső védőt venni. A kiszemeltek között Kalidou Koulibaly és Harry Maguire is szerepel, viszont a Napoli játékosának a kivásárlási ára 100 millió font, míg az angol védőtől 80 millió font alatt nem szeretne megválni a Leicester.

 

Egyébként Diop remek teljesítménye korábban felkeltette Jose Mourinho érdeklődését is, aki még szeptemberben méltatta a fiatal játékost, a West Ham elleni 3-1-es vereség után.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!