A Bundesligából érkezhet Lukaku utódja

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United Romelu Lukaku távozása esetén Sebastien Hallerral erősítené meg a támadósorát.


A Vörös Ördögök az utóbbi időben élénken érdeklődnek a Frankfurt csatára iránt, akiben Lukaku utódját látják.

 

Korábban már felröppentek azok a hírek, amelyek szerint a belga támadó hamarosan az Interhez igazolhat, akinek az újonnan kinevezett edzője, Antonio Conte nagyon rajong a támadóért.

 

A United minden bizonnyal elengedné a 26 éves játékost, amennyiben egy elfogadható ajánlat érkezik érte. Ed Woodward abban reménykedik, hogy egy 80 millió font körüli összeggel fog jelentkezni az olasz csapat.

 

 

Lukaku távozásával azonban a Unitednek már csak egy opciója maradna a támadósorba, mégpedig Marcus Rashford. A 21 éves Rashford valószínűleg állandó kezdőként fog pályára lépni a következő szezontól, viszont Ole Gunnar Solskjaer fontosnak tartja a rotálást is a csapaton belül.

 

A Daily Mail értesülései szerint a francia Haller lehet a második számú csatár a csapatnál, amennyiben sikerülne megszerezni őt a Frankfurttól.

 

A 24 éves játékos az előző szezonban 20 gólt szerzett 41 mérkőzésen, melyek közül ötöt az Európa-ligában lőtt, amelynek köszönhetően a legjobb négy közé került a csapat az európai kupasorozatban.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!