Hivatalos: Mata hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Juan Mata aláírta új, 2021 júniusáig szóló szerződését, amit plusz egy évvel meghosszabbíthat a klub.


A Unitednél töltött ideje alatt Mata nyert egy FA-kupát, Ligakupát, Európa-ligát és angol szuperkupát is. A spanyol válogatottban 41-szer szerepelt és tagja volt a 2010-es világbajnok, valamint a 2012-es Európa-bajnok csapatnak is.

 

"Nagyon megtisztelő, hogy továbbra is ezt a csodálatos klubot és szurkolóit képviselhetem" - nyilatkozta Juan. "Öt éve vagyok a Manchester Unitednél és büszke vagyok, hogy az Old Traffordot az otthonomnak nevezhetem."

 

"Várom, hogy Ole Gunnar Solskjaerral és fantasztikus stábjával együtt dolgozzunk; nagyon izgalmas, amit elgondoltak a klubról és nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek ennek."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer így nyilatkozott a szerződéshosszabbítás után: "Juan rendkívül profi és az egyik legintelligensebb játékos, akivel együtt dolgozhattam. Nagyszerű példakép a fiataljaink számára. Megértette, mit jelent a Manchester United játékosának lenni és mindent magába szívott ebből a remek klubból."

 

"Amellett, amit a pályán tud nyújtani, biztos vagyok abban, hogy Juan hatalmas tapasztalata segíteni fog a fiataljainknak abban, hogy a bennük rejlő potenciált kihozzák önmagukból az elkövetkezendő szezonok során. Nagyon örülök, hogy aláírta új szerződését, hiszen tudom, tehetsége és mentalitása felbecsülhetetlen lesz a csapat számára."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!