Nagyobb ajánlat Maguire-ért

A Sky Sports News értesülései szerint a Manchester United egy lépéssel közelebb került a Manchester City-hez képest Harry Maguire megszerzéséhez, miután 70 millió fontos ajánlatot tettek érte a Leicester City-nek.


Maguire - ahogyan a Rókák többi válogatott játékosa sem - nem volt ott hétfőn azok között, akik visszatértek a klub Belvoir Drive edzőközpontjába a felkészülési szezon megkezdésére.

 

Egyelőre még nem ismert, hogy az angol válogatott játékos vasárnap csatlakozik-e társaihoz, akik hat napig majd a francia Alpokban található Évian-les-Bains-ben edzőtáboroznak.

 

Már hetek óta folynak a tárgyalások a Leicester és a manchesteri klubok között, ám úgy tudni, a felek egyelőre még messze vannak a megállapodástól.

 

 

A United esélyeire Maguire megszerzését illetően hatással lehet a City védője, Nicolas Otamendi, akivel kapcsolatban nyári távozást emlegettek. Ám elképzelhető, hogy az Atletico Madridoz igazolás helyett mégis maradna az Etihadban, miután Vincent Kompany az előző szezon végén távozott a Kékektől.

 

Úgy tudni, hogy Maguire boldog a Leicesternél és nem fogja kikényszeríteni átigazolását, de nyitott arra, hogy a Premier League top 6 csapatának valamelyikében folytassa esetleg pályafutását.

 

A Leicester pozíciója továbbra is változatlan, azaz nem szeretnék és nincs is arra szükségük, hogy eladjanak és csak egy olyan összeget fontolnának meg, mint amennyiért a Liverpool leigazolta Virgil van Dijkot, azaz 75 millió fontot.

 

Update 13:20

A Sky Sports News értesülései szerint a Leicester elutasította a United ajánlatát.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!