Hivatalos: Andreas Pereira hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Andreas Pereira új szerződést írt alá, amely értelmében 2023 júniusáig a klub játékosa marad, további egy éves hosszabbítási opcióval.


A 23 éves középpályás a 2011/12-es szezonban csatlakozott a Vörös Ördögök akadémiájához, az azóta eltelt időszakban pedig 35 alkalommal ölthette magára a felnőtt csapat mezét tétmérkőzésen.

 

Andreas Pereira

"Elég hosszú időt töltöttem már el Manchesterben ahhoz, hogy a várost és a klubot otthonomnak nevezzem, így hihetetlenül boldog vagyok, hogy folytathatom itteni karrieremet. A menedzser nagy bizalomról tett tanúbizonyságot velem kapcsolatban és már alig várom, hogy elkezdődjön az első teljes szezon az irányítása alatt."

 

"Tudjuk, hogy mindannyiunknak keményen kell dolgozni, ez pedig el is kezdődött a felkészülési szezon első napjával. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy hozzásegítsem a csapatot ahhoz a teljesítményhez, amely sikerre vezethet minket a szezonban és a jövőben is. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak a belém vetett bizalmukért és Istennek, hogy ilyen lehetőséget kaphattam."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Andreas egy újabb olyan, az akadémiánkról kikerült játékos, aki tudja, hogy mit jelent a Manchester Unitedben játszani. Egy másik országból érkezett, de gyorsan megértette, hogy mik a klub értékei és hogy semmit sem vehet biztosra."

 

"Andreas fontos tagjává vált a csapatunknak energikusságának és a középpályán nyújtott kemény munkájának köszönhetően. Az edzéseken megállás nélkül dolgozik, nagyszerű karakter és tudja mit kell tennie ahhoz, hogy fejlődhessen. Mindannyian nagyon várjuk már, hogy együtt dolgozhassunk vele az előttünk álló szezon során."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!