Két új taggal bővült a szakmai stáb

A Manchester United megerősítette, két további taggal bővült Ole Gunnar Solskjaer stábja.


Michael Clegg, a Vörös Ördögök egykori védője az első csapat erőnlétéért felel majd, míg Ed Leng az első csapat körüli sporttudományi stáb vezetője lesz. Az előző hónap során szintén érkezett új szakember a stábhoz, akkor Richard Hartis tért vissza a klubhoz, mint az első csapat kapusedzője.

 

"Újra itt van néhány korábbi szakemberünk, még korábbi játékosok is" - nyilatkozta Ole egy exkluzív interjúban. "Itt van Mike Clegg, akivel együtt játszottam. Édesapja az erőnléti edzőm volt itt."

 

"Itt van Richard [Hartis], akivel hét vagy nyolc éven át dolgoztam már együtt, nagyon közel állunk egymáshoz."

 

"És Ed is megjött ebbe a körbe. Ő nem tartozott a Man Unitedhez, de dolgozott Warren Joyce mellett, aki kötődik a Unitedhez és akivel dolgoztam együtt. Mindannyian tudják, miről szól a klub, miről szól az, amit én akarok. Mindannyian nagyszerű emberek, remek, hogy sikerült őket ide hozni."

 

Clegg a Twitteren írt: "Megtisztelő visszatérni a klubhoz, melyet imádok és amely a világ egyik legnagyobbja. Egyértelműen ez álmaim munkája."

 

 

A 41 éves szakember 1996 és 2001 között 16 alkalommal szerepelt a Unitedben és játszott az angol U21-es válogatottban is. Önéletrajzában szerepel, hogy erőnléti edzőként dolgozott a Sunderlandnél.

 

Leng a Melbourne City sporttudományi részlegének vezetőjeként dolgozott a United tartalékcsapatának egykori edzője, Warren kezei alatt. Előtte a Tottenham akadémiájánál tevékenykedett.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!