Megállapodott az Ajax és a United?

Julien Laurens, az európai labdarúgás szakértője szerint a Manchester United és az Ajax megállapodást kötött Matthijs de Ligt átigazolásáról.


De Ligt kiváló szezont futott mind a holland bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában, ami után egyre több hír merült fel arról, hogy a nyáron távozni fog Amszterdamból.

 

A 19 éves játékos teljesítménye után az európai futball egyik legkeresettebb belső védője lett. A PSG, a Manchester United és a Barcelona is érdeklődött iránta, a játékos azonban a Juventus-t preferálta.

 

Az olasz klub azonban csak 55 millió eurós ajánlattal nyitott, amit 10 millió eurós bónusszal növelhetnének. Laurens elárulta, a Juventus kieshet a versenyfutásból annak ellenére is, hogy a játékos őket választaná. Az újságíró azt állítja, a United és a Paris Saint-Germain is megállapodást kötött az Ajax-szal, akik eladnák a játékost.

 

"Úgy vélem, van rá esély, hogy az Ajax elveszti a türelmét és azt mondja, 'álljunk meg egy percre, a PSG-vel megállapodtunk, a Uniteddel megállapodtunk. Ebben az esetben nem tárgyalunk veled tovább és De Ligt választhat a klubok között, akikkel megállapodtunk'." - mondta Laurens az ESPN-nek.

 

"Nem igazán érdeke a klubnak, hogy egy kicsit több időt pazaroljon De Ligtre. Pénzt akarnak, azt akarják, hogy menjen. Nagyszerű volt számukra, de immár úgy döntött, el akar menni. Azt akarják, hogy létrejöjjön az üzlet, nem akarnak ide-oda ugrálni a Juventus vagy más klub miatt."

 

 

"Tehát azt mondják, 'már van megállapodásunk egyes klubokkal, csak rájuk fogunk koncentrálni, De Ligtnek pedig választania kellene ezen klubok közül, mert vesztegetjük az időt'."

 

Laurens azt állítja, a Juve próbálja csökkenteni az árat, hiszen más területeket is meg akar erősíteni.

 

"Talán eljön egy pont, amikor néhány megköttetett üzlet és remélt - Mauro Icardi és Paul Pogba - üzlet után elfogy a pénz. Talán arra gondolnak, hogy megpróbálják csökkenteni az árát, hiszen De Ligt nyilvánvalóan őket választaná, sokkal inkább, mint Párizst, Barcelonát vagy mást."

 


Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!