Türelmesek az Internél Lukaku-ügyben

Az Internazionale ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta szerint klubja "nem tud siettetni dolgokat" a Manchester United csatára, Romelu Lukaku megszerzésének ügyében.


Az egykori Chelsea menedzser, Antonio Conte kinevezése óta Lukaku az olasz klub első számú kiszemeltje a nyári átigazolási időszakban, és a milánóiak szeretnének is ajánlatot tenni a játékos megszerzéséért, nem megsértve a pénzügyi fair play korlátait.

 

Conte 2017-ben, még a londoni Kékek kispadján ülve már megpróbálta egyszer megszerezni a belga válogatott támadót, a 26 éves játékos akkor azonban a United mellett tette le a voksát, amely színeiben 96 mérkőzésen 42 gólt szerzett ezidáig.

 

 

Amikor Marottát Lukakuról kérdezték a minap, így válaszolt:

"Az átigazolási piac folyamatos mozgásban van. Keményen dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb játékoskeretet állítsuk össze a következő szezonra. Ambiciózusak vagyunk és a lehető legjobb csapatot akarjuk. Emellett arra is meg kell találnunk a módot, hogy minden egyes pénzügyi paramétert is betartsunk."

 

"Nem tudjuk siettetni a dolgokat, mert az hibákhoz vezethet. Egyértelmű elképzeléseink vannak, de türelmesnek kell maradnunk. Fontos célok és átigazolási célpontok vannak a fejünkben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!