A United a PSG-vel csaphat össze Bakayokóért

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United és a Paris Saint-Germain is kivetette a hálóját a Chelsea középpályására.


Tiémoué Bakayoko az elmúlt idényt az AC Milannál töltötte kölcsönben, a kölcsönszerződés lejárta után pedig visszatért a Chelsea-hez, ahonnan hamarosan távozhat is.

 

A francia játékos korábban a Monacónál fontos ember volt a középpályán, a londoni klubnál viszont nem sikerült állandó játéklehetőséget kiharcolnia magának.

 

Hétfő este a francia RMC értesülései arról számoltak be, hogy a PSG és a Manchester United is szeretné őt megszerezni.

 

 

A párizsi csapat igazgatója az a Leonardo, aki korábban a Milanhoz szerződtette kölcsönbe Bakayokót. A brazil sportigazgató nemrég igazolt a PSG-hez, ahova szívesen magával vinné a francia játékost is.

 

Az RMC nevű hírportál szerint a PSG a játékos ügynökét kereste fel az esetleges leigazolással kapcsolatban, a Vörös Ördögök viszont ennél konkrétabbak voltak, ugyanis ők a Chelsea-vel vették fel a kapcsolatot.

 

Mivel az Old Traffordról nemrég távozott Marouane Fellaini és Ander Herrera is, ezért Ole Gunnar Solskjaeréknak biztosan igazolniuk kell középpályást, mivel Paul Pogbának is hamarosan búcsút inthet a klub.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!