Tielemans a Leicestert választotta a United helyett

A fiatal tehetség ügynöke elismerte, hogy ügyfelének lehetősége lett volna a Manchester Unitedhez is igazolni, azonban a Leicester City mellett döntött.


Youri Tielemans ügynöke nem szerette volna elhamarkodni a dolgot és inkább egy nagyobb klub ajánlatára várt volna, viszont a játékos a Leicester mellett döntött.

 

Annak ellenére, hogy ügynöke figyelemmel kísérte Paul Pogba helyzetét a Manchester Unitednél, ugyanis az Old Traffordon tervben volt az is, hogy a 22 éves Tielemans pótolhatja a vb győztes franciát, amennyiben távozna a klubtól.

 

 

Tielemans viszont a Rókák mellett tette le a voksát, miután meggyőzte őt Brendan Rodgers a klub ambícióiról. Emellett a belga játékos nem szerette volna kihagyni a felkészülési időszakot sem, tehát minél előbb pontot akart tenni az ügy végére.

 

A fiatal játékos egy négy éves szerződést írt alá hétfőn a King Power Stadionban.

 

Mivel a United úgy tűnik, hogy még egy célpontról lecsúszott, ezért újabb játékosokra vetette ki a hálóját. A mai napon például szóba hozták a klubot Mario Leminával és Tiémoué Bakayokóval is, akik újabb opciók lehetnek a középpálya erősítésére.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!