Ole első benyomásai Perthről

Ole Gunnar Solskjaer a 2019/20-as szezon első hivatalos sajtótájékoztatóját tartotta Perthben, ahol a Manchester United menedzsere nagyon pozitív első nyugat-ausztráliai benyomásairól számolt be.


A Vörös Ördögök július 7-én érkeztek meg a kenguruk földjére, első mérkőzésüket pedig majd szombaton játsszák a helyi Perth Glory együttesével, de előbb fizikális felkészülésre és arra helyezik a hangsúlyt, hogy akklimatizálódjanak ideiglenes otthonukhoz.

 

"Azt kell hogy mondjam, eddig minden nagyon jó számunkra" - kezdte Ole.

 

"Mostanra már túltettük magunkat a jet-lagen. Ma délután a fiúk kapnak egy kis szabadidőt, így többet láthatnak majd abból, hogy hol is vagyunk pontosan."

 

"Mindenképpen lesz majd rá időnk, hogy több dolgot is felfedezzünk, de ahogy mondtam, jelen pillanatban a jet-lag leküzdése és az edzések jelentik a fő prioritást. A mai edzésmunka egy kicsit tovább tartott és nagyon jó volt."

 

A manchesteriek az ikonikus WACA (Nyugat-Ausztráliai Krikett Szövetség) pályáján edzenek Perthben, amely számos emlékezetes krikett mérkőzésnek adott helyet az 1970-es években Ausztrália és Anglia között, Solskjaer pedig elárulta, megtisztelőnek érzi, hogy stábjával és játékosaival együtt egy ilyen nagy múltú pályán gyakorolhatnak.

 

 

"Hogy őszinte legyek, nem vagyok egy nagy krikett fanatikus" - magyarázta a norvég menedzser, aki gyerekkorától kezdve futballozott, apja pedig kötöttfogású birkózó bajnok volt.

 

"De a stábom egy része, és a játékosok közül is van olyan, aki nagy krikett rajongó és nagyszerű, hogy egy ilyen fantasztikus stadionban edzhetünk."

 

A Perth Glory elleni hétvégi mérkőzésre a szomszédos Optus Stadiumban kerül majd sor, amely kapcsán Solskjaer elmondta, a klubnál nagyon nagy figyelmet szentelnek a pálya állapotának.

 

"Meg fogom vizsgálni a mérkőzést megelőzően."

 

"Itt van velünk a pályakarbantartó stábunk is, és a hotelszobám ablakából minden este látom a pálya fényeit. Fantasztikus stadionnak tűnik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!