Ole az X-faktort keresi az új igazolásoknál

Ole Gunnar Solskjaer kihangsúlyozta, nem számít a játékos nemzetisége, amikor a potenciális Manchester United erősítéseket azonosítják.


A Vörös Ördögöket egyre-másra hozzák szóba fiatal, brit tehetségekkel, miután a nyári átigazolási szezon során már bejelentették erősítésként a walesi válogatott Daniel James és az angol U21-es nemzeti csapatban játszó Aaron Wan-Bissaka megszerzését.

 

Mindazonáltal a norvég menedzser bizonyos képességek megléte alapján keresi új játékosait, nem az útlevelükben szereplő nemzetiség alapján.

 

"Nem számít, hogy angol, norvég, francia vagy brazil. Jó játékosokat és embereket akarok a csapatomban tudni. Természetesen manapság a minőség és a sebesség nagyon fontos a futballban. Minél nagyobb X-faktor van a csapatodban, annál jobb lehetsz" - kezdte Solskjaer csapata első, Perth Glory elleni nyári felkészülési mérkőzését megelőzően a MUTV-nek.

 

 

Ole mindkét eddigi igazolása, James és Wan-Bissaka is hihetetlenül gyorsak, így illeszkednek abba a kritériumrendszerbe, amelyet meghatározott ahhoz, hogy csapata a következő szezonban vibrálóbb játékot játszhasson.

 

Amikor arról kérdezték, vajon James-e a leggyorsabb játékos, akit valaha látott, az egykori kiváló csatár így felelt:

"Talán Aaron Wan-Bissaka! Mindketten hihetetlen sebességgel vannak megáldva. A modern futball a gyors irányváltásokról, a sebességről, a tempóról, a minőségről szól. Ez a két játékos ebben pedig abszolút az élmezőnyhöz tartozik. De természetesen a többi játékosunk között is akadnak villámléptűek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!