Solskjaer véleménye az első mérkőzésről

Ole Gunnar Solskjaer friss hírrel szolgált Luke Shaw állapotáról, aki idő előtt volt kénytelen elhagyni a gyepet a Perth Glory elleni, 2-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen.


Shaw egy komolyabb belépő után volt kénytelen cserét kérni. Ez az eset adott csak aggodalomra okot a Vörös Ördögök táborán belül, akik az első 45 percben komoly labdabirtoklási fölényben játszottak, majd fordulás után két góllal biztosították be sikerüket az ausztrál bajnokságban szereplő gárda ellen.

 

SHAW PIHENNI FOG

 

"Luke kicsit feszesnek érezte combizmát, így nem volt értelme bármit is kockáztatni. Miután jelezte a cserét, még láthattad, hogy futott, így - szerintem - nem komoly a dolog. Csak elővigyázatosság volt. Keményen dolgoztunk, ő pedig feszességet érzett ott, ki kell elemezzük a helyzetet, valószínűleg pár napot pihenni fog."

 

 

A FŐ SZEMPONT A JÁTÉKIDŐ VOLT

 

"Olyan mérkőzés volt ez, melyen többé-kevésbé végig mi birtokoltuk a labdát, amit jól is csináltunk. Egy nagyon jól szervezett csapat ellen játszottunk, fegyelmezettek voltak, nem sok helyet adtak nekünk. Kisebb helyzeteket alakítottunk ki. A legtöbb játékosnak 45 percnyi munkát adtunk, ez volt a fő cél ma, de persze mindig jó győzni."

 

 

DANIEL JAMES ÍGÉRETES RAJTJA

 

"Élesen játszik, jól kezdett. Jó rajt volt ez tőle, dajkálni fogjuk őt, akit izgalmas lesz látni sok-sok meccsen."

 

 

 

RASHFORD ÖSZTÖNÖS BEFEJEZÉSE

 

"Nagyon elégedett vagyok a gólja miatt. Ösztönös volt. Megfordult és bevágta. Nem a csodás gólok egyike, de olyan gól, amit Marcusnak hozzá kell tennie a játékához, ezt mondtam is neki, hiszen csodás gólokat lő, de ha egy szezonban öt ilyet még mellé tud rakni, talán a bajnokságban is jön majd hasonló, akkor azzal növelni tudja góljai számát."

 

 

GARNER EMLÉKEZETES PILLANATA

 

"Nagyszerű volt James számára! Egy szögletünk volt és azt mondtam neki, 'menj a tizenhatos elé és az első érintéssel gólt szerzel!' De talán a második érintésre sikerült, ami miatt nem örülök! Fantasztikus lövés volt, játszhat és élvezi ezt."

 

 

 

FOLYTATÓDIK A KAPITÁNY KERESÉSE

 

"Még nem eldöntött kérdés. Van néhány jelöltünk és mire elrajtol a szezon, bejelentjük. Jól kiértékeljük majd, meglátjuk, miként alakul a felkészülési szezon, aztán meglátjuk. De ahogy láttad, ebben a pillanatban, ha pályán van, Ashley Young viseli a karszalagot."

 

 

KIENGEDTÉK AZ EDZŐT A KÓRHÁZBÓL

 

"Markot [Dempsey] kivizsgálták és kiengedték. Meglátogattam ma őt és mindketten egyetértettünk abban, hogy az lesz neki a legjobb, ha hazatér és pihen. Meglátjuk, mi lesz vele, ha visszatérünk Manchesterbe."

 

 

EGY SIKERES SZEZON MEGNEVEZÉSE

 

"Amikor a Manchester Unitednél vagy, trófeák a céljaid és lehetőségünk van trófeák szerzésére. Ha kilenc vagy tíz hónap múlva itt ülünk egy trófeával a kezünkben, akkor azt gondolom, az sikeres szezon lesz."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!