Solskjaer bizonytalan Lukaku távozását illetően

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, bizonytalan azt illetően, hogy Romelu Lukaku elhagyja-e a Manchester Unitedet a nyár folyamán, de kihangsúlyozta, hogy a klub továbbra sem kapott formális ajánlatot a csatárért.


Lukaku az Internazionale legfőbb nyári célpontja, a Unitednél azonban közölték velük, hogy legalább 79 millió fontot szeretnének kapni a 26 éves belga válogatott játékosért, amely növeli annak az esélyét, hogy a következő idényt is az Old Traffordon kezdi meg.

 

A milánóiak sportigazgatója, Piero Ausilio csütörtökön Londonban járt, hogy találkozzon a Vörös Ördögök vezetőségével, de egy pillanatig se lehetett kétséges számára, hogy aktuális ajánlatuk nem megfelelő, mivel nem egyezik a játékosért várt összeggel.

 

Lukaku a manchesteriek tegnapi első, Perth Glory ellen 2-0-ra megnyert nyári felkészülési mérkőzését egy kisebb sérülés miatt kihagyni kényszerült, Solskjaer azonban arra számít, hogy szerdán már a pályán lehet a Leeds ellen.

 

 

"Szerdára rendben kell lennie. Tegnap már együtt edzett a csapattal, de ma még nem lett volna túlzottan okos kockáztatni a játékát" - kezdte a norvég menedzser.

 

Amikor arról kérdezték, Lukaku még az átigazolási időszak zárultakor is a klub játékosa lesz-e, a korábbi kiváló csatár így felelt:

"Majd meglátjuk a szezon kezdetén. Egyelőre egyetlen ajánlatot se kaptunk érte, amelyet megfontolhattunk volna."

 

Sajtótájékoztatója későbbi szakaszában Ole még hozzátette:

"A jövő héten már megtudhattok majd valamit."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!