Csapathírek a Leeds meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer először tud majd játéklehetőséget adni csapata 2019-es felkészülési túráján David de Gea, Victor Lindelöf, Eric Bailly és Romelu Lukaku számára, amikor szerdán a Leeds Uniteddel csapnak össze Perthben.


Mindazonáltal Lee Grant - aki szintén nem lépett pályára a Perth Glory elleni első felkészülési mérkőzésen - továbbra sincs megfelelő erőnléti állapotban, Luke Shaw, aki szombaton nem tudta teljesíteni a tervezett 45 perces etapját a pályán, játéka pedig valószínűleg nem lesz kockáztatva térdín húzódását követően.

 

"Tegnap mindannyian edzettek" - erősítette meg Solskjaer a szerdai mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Senki nem hagyta ki az edzést, szóval mind a 24 mezőnyjátékos és a kapusok is dolgoztak. Granty továbbra sem egészséges, Luke játékát pedig talán nem fogjuk megrizikózni, de ez még nem biztos. Viszont Rom, Vic és Eric, akik apróbb problémák miatt kihagyták az első meccset, egészségesek."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy De Gea védeni fog-e a Leeds ellen és hogy mik a legfrissebb hírek a szerződéshosszabbítása kapcsán, Ole így válaszolt:

"Igen, játszani fog holnap és remélhetőleg meg tudunk állapodni egy új szerződésben Daviddal, ahogyan azt már néhány alkalommal elmondtam. Szerintem ez most Davidon múlik, a klub pedig be fogja jelenteni, ha és amikor megtörténik."

 

Solskjaer újabb hasznos erőpróbára számít az Optus Stadiumban, ahol a klub történelmi riválisával nézhetnek majd farkasszemet, akik csak egy hajszál híján maradtak le a Premier League-be való feljutásról az előző szezonban.

 

"Ha egy nap visszatérne a Leeds a Premier League-be, akkor biztos vagyok benne látnánk a rivalizálás méreteit" - tette hozzá.

 

"Ez nagyszerű lehetőség mindkét szurkolótábor és a játékosok számára is, mert a múltban fantasztikus mérkőzéseket játszottunk egymással."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!