Rio Ferdinand útját járná be Maguire

A Sky Sports értesülései szerint megtiszteltetésnek tartaná Harry Maguire, ha a Manchester Unitedben játszhatna és szeretné gyerekkori idoljai, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand útját bejárni.


Úgy tudni, hogy Maguire egyre frusztráltabb, amiért a Leicester City akadályozza nyári távozását, miután a Rókák már két Manchester Unitedtől érkező ajánlatot is elutasítottak.

 

A 2016-os bajnokcsapatnál legalább olyan összeget meghaladó ajánlatot szeretnének kapni, mint amennyit a Liverpool fizetett a Southamptonnak Virgil van Dijkért, azaz 75 millió fontnál is nagyobb, védők esetében világrekordnak számító átigazolási pénzzel gazdagodhatnának.

 

 

A Leicester menedzsere, Brendan Rodgers kedden úgy nyilatkozott, a klubnál továbbra is nyugodtak Maguire jövőjét illetően, hozzátéve, hogy az általuk megszabott árszint egyelőre még nem került elérésére egyik játékosért kapott ajánlat esetében sem.

 

A United legutolsó ajánlata az angol válogatott védőért 70 millió font körüli összegről szólt és úgy tudni, hogy a városi rivális City-nél arra készülnek, hogy felvegyék a versenyt a játékos megszerzéséért.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!