A United visszautasította az Inter 53,9 millió fontos ajánlatát

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Manchester United visszautasította az Inter Romelu Lukakuért tett ajánlatát.


A Serie A-ban szereplő klub két napja már tett egy kisebb ajánlatot bónuszokkal kiegészítve, viszont a klub többet szeretne kapni a játékosért.

 

Állítólag a Vörös Ördögök legalább akkora összeget szeretnének a csatárért, amennyiért vették őt két éve az Evertontól, vagyis 79 millió fontot. Ennek fényében nem elégedtek meg a milánói klub 53,9 millió fontos (60 millió eurós) ajánlatával.

 

 

Az Inter új edzője, Antonio Conte tegnap elárulta, hogy Lukaku nagyon fontos igazolás lenne a csapata számára: "Mindenki nagyon jól tudja, hogy kedvelem ezt a játékost, még a Chelsea menedzsereként is megpróbáltam leigazolni a múltban."

 

"De megismétlem: Lukaku ma a United játékosa. Nagyon tisztelem a Unitedet."

 

"Fontos játékosnak tartanám ahhoz, hogy jó irányba tudjunk fejlődni. Mi tudjuk, hogy mi a jelenlegi helyzetünk; majd meglátjuk mi fog történni."

 

A United szombaton pont az Interrel csap össze az International Champions Cupon, viszont a 26 éves belga nincs a Vörös Ördögök keretében - Ole Gunnar Solskjaer sérülésre hivatkozva hagyta őt ki az eddigi összes felkészülési meccs keretéből.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!