Berbatov: Lukakunak maradnia kellene

A Manchester United korábbi csatára, Dimitar Berbatov szerint Romelu Lukaku boldogulni fog, ha marad Ole Gunnar Solskjaer csapatánál.


A 26 éves támadót ezen a nyáron leginkább az Intterrel hozták szóba és a hírek szerint a mai napon a Vörös Ördögök egy 53.9 millió fontos ajánlatot elutasítottak, amit a milánóiak fizettek volna a belga játékosért.

 

Bár két éve 75 milliót fizetett érte a United, Berbatov szerint Lukaku kivirágzik, ha marad jelenlegi klubjánál és megfogadja Solskjaer útmutatásait, valamint több támogatást kap csapattársaitól.

 

"Úgy vélem, maradnia kellene, kedvelem őt és nem értek egyet a kritikusaival" - mondta Berbatov.

 

 

"Van néhány terület, amin dolgoznia kell, mint ahogy minden játékosnak, de a csapattársainak is segíteniük kell őt. Például ha én középpályás vagyok és együtt játszom vele, tudnom kell, miként passzoljam neki a labdát, amikor neki passzolok, melyik lábára tegyem a játékszert."

 

"Szerintem Ole Gunnar Solskjaer jó edző neki, hiszen ha Lukakunak kérdése van, akkor tőle megkérdezheti. Hiszen Ole Gunnar Solskjaer egy nagyszerű csatár volt, így ha bármi tanácsra van szükséged ezen a poszton, hozzá kell fordulj!"
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!