Ole véleménye az újabb sikerről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer több, mint elégedett volt csapata teljesítményével, mellyel legyőzte az Intert a szingapúri Nemzeti Stadionban.


A négy Nemzetközi Bajnokok Ligája mérkőzés közül az elsőt játszotta ma a United, amit 1-0-ra nyert meg a 17 éves Mason Greenwood második félidei találatával.

 

Ole srácainak kemény munkájának jutalma volt ez a siker, mely során nedves és meleg körülmények között számos figyelemre méltó helyzetet alakítottak ki az olaszok ellen.

 

A meccs után a menedzser sajtótájékoztatón, valamint az MUTV-nek adott interjúban mondta el gondolatait...

 

 

AZT ADTUK, AMIN DOLGOZUNK

 

"Azt hiszem, azt kaptuk, amit az edzők kértek. Nehéz körülmények között kellett játszani, de úgy gondoltam, nagyon remek volt, amit láttunk, olykor igen jó nyomással. Az első félidőben nagyon jól nyomás alá helyeztük az ellenfelet és labdát szereztünk - csak a befejezés hiányzott kissé. A második félidőben jött a gól. Csak arra gondoltam, hogy tetszik, amit látok, és úgy véltem, a srácok élvezik a játékukat és azt, amit tenni próbálunk. Azt mutattuk, amit akartunk!"

 

 

MEGINT GREENWOOD LŐTT GÓLT

 

"Mason egy természetes befejező. Gyakorol természetesen, ne tévesszen meg senkit. Ő csak simán tudja, hova érkezik majd a labda. Még csak 17 éves, de miért ne élvezné mindezt? Tudom, hogy nagyon élvezi a játékot és minden percet ki fog élvezni, amit kap majd."

 

 

MINDENKI BOLDOG LEHET

 

"Aaron [Wan-Bissaka] önbizalma egyre nő és egyre inkább megszokja csapattársait. Jól teljesített, akárcsak csapattársai. Ma minden játékos visszatekinthet a produkciójára és azt mondhatja, örülünk."

 

 

MINDEN OKÉ A FIATALOKKAL

 

"Látni a srácok iránti bizalmat azáltal, hogy pályán lehetnek és nagyon jó játékosok ellen játszhatnak. Csapattársaikkal, első csapat tagjaival játszanak, akikre talán felnéznek, most meg hirtelen velük vannak egy csapatban. Nagyszerű képességeik vannak, mindannyiuknak és tudom, hogy készen állnak arra, hogy ezen a szinten teljesítsenek."

 

 

JESSE AZ EGYIK LEGJOBB

 

"Vannak olyan játékosaink, akik szeretnek nyomást gyakorolni az ellenfélre. Nem tudom, hányszor szerzett labdát Jesse [Lingard], de ebben a fociban ő az egyik legjobb. Marcus [Rashford] is jó ebben és láthattad, hogy Anthony [Martial] keményen dolgozik és szerzett néhány labdát. Nagyon bátorító volt."

 

 

MICSODA HANGULAT

 

"Ma az Old Traffordon játszottunk. Olyan érzés volt, mintha otthon lennénk. Tegnap az edzésen fantasztikusak voltak a drukkerek, ma pedig hihetetlen volt a hangulat. Fontos ez az újaknak és a fiatal játékosoknak, hogy lássák, mennyi szurkolónk van és a mi kötelességünk, hogy olyan focit játsszunk, amivel boldoggá tesszük a fanokat. Úgy tűnt, ma azok voltak!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!