Pereira: Eddigi legnehezebb meccsünk volt

Andreas Pereira szerint az Inter elleni, első Nemzetközi Bajnokok Ligája mérkőzés volt a legnehezebb teszt számukra, melyet a Tottenham elleni találkozó követ majd csütörtökön.


Miután a padról beállva tüzet és energiát adott a csapatnak, a brazil játékos örült a megszerzett három pontnak, amit fullasztó, nehéz körülmények között értek el.

 

Mason Greenwood a meccs 76. percében lőtte a mindent eldöntő találatot, amivel sikerült legyőzni az olasz csapatot.

 

"Még a mérkőzés után is futottunk, nagyon fontos először is, hogy fittek vagyunk" - mondta Andreas az MUTV-nek.

 

"Élveztem, jól érzem magam. Nagyon nehéz edzésen vagyunk túl. Szeretjük, ha nyerünk, ez az, amit akarunk."

 

"Ez volt a legnehezebb meccs. Nagyon-nagyon meleg volt. Nehéz volt ellenük játszani, nagyon beálltak védekezni. De Mason nagyon szép gólt lőtt, ami fontos volt a sikerhez."

 

Greenwood gólja amellett, hogy szép volt, újabb bizonyítéka volt a benne rejlő potenciálnak, Ole Gunnar Solskjaer pedig megmutatta, bízik a fiatalokban.

 

 

"Nagyon jó gólszerzésben" - folytatta Pereira. "Jól csinálja. Remélhetőleg fent tudja tartani ezt, biztos vagyok abban, hogy több gól is jönni fog tőle."

 

"Már ismertem őt az utánpótlás csapatokból, a tizenhatoson belül remek. A menedzser nagyon bízik a játékosokban, a fiatal játékosokban, ami nagyon jó számunkra. Meg kell próbálnunk lenyűgözni őt és a többi játékost."

 

"Nagyon várom, hogy a kínai szurkolók előtt játszhassunk. Nehéz meccs lesz a Spurs elleni, de remélhetőleg sikerül győzni."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!