McTominay nem aggódik az új igazolások miatt

Scott McTominay hiszi, hogy helye lesz a Manchester United középpályáján, attól függetlenül, hogy a klub igazol a nyár folyamán.


Ole Gunnar Solskjaer eddig két új arccal, Daniel Jamesszel és Aaron Wan-Bissakaval tudta megerősíteni keretét, mellettük pedig a Sporting Lisszabonos Bruno Fernandes és a Newcastle játékosa, Sean Longstaff került szóba a leggyakrabban az átigazolási piacon a manchesteriekkel.

 

McTominay azonban nem ijed meg a Vörös Ördögök potenciális erősítési tervei hallatán és az előző szezonbeli 22 pályára lépésre építve szeretne még többet játszani a jövőben.

 

"Függetlenül attól, hogy milyen új igazolások érkeznek vagy ki játszik hol, hinned és bíznod kell magadban ahhoz, hogy a Manchester United játékosa légy" - kezdte McTominay.

 

"Ezt tettem az elmúlt két év során mindig, bíztam magamban."

 

"Megpróbáltam keményen edzeni, mindig extra dolgokat akartam csinálni, hogy meg legyen az az egy százaléknyi különbség, ami döntő lehet."

 

"Amikor kulcsfontosságú pillanatokat élsz meg olyan nagy mérkőzéseken, mint a PSG vagy a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában, fontos, hogy fel legyél rájuk készülve."

 

"Készen állok arra, hogy állandó kezdőjátékos legyek. Ez volt a célom két évvel ezelőtt és tavaly is, és mindig is ez lesz."

 

 

Miután Ander Herrera a Paris Saint-Germain hívására elhagyta az Old Traffordot, Nemanja Matic hosszútávú jövője pedig kérdéses Manchesterben, így McTominay készen áll arra, hogy ha eljön az ő lehetősége, azt két kézzel ragadja majd meg.

 

"Az a legfőbb ambícióm, hogy állandóan számításba vegyenek a csapatnál 6-os, 8-as pozícióban vagy box-to-box játékosként - és az nagyon fontos, hogy most már tényleg eséllyel pályázhatok erre" - tette hozzá.

 

"Ha a lehetőség adott, akkor azt két kézzel kell megragadni."

 

"Tavaly volt néhány mérkőzés, amikor kiemelkedő teljesítménnyel tudtam előrukkolni. Fontos, hogy ezt folytatni tudjam."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!