Csapathírek a Spurs meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált két játékosa állapotával kapcsolatban a holnapi, sanghaji Tottenham elleni mérkőzést megelőzően.


Hivatalos sajtótájékoztatója keretében a menedzser Kínában elárulta, hogy Victor Lindelöf bevethető állapotban lesz a Premier League rivális elleni csütörtöki találkozóra, Romelu Lukaku játékára azonban továbbra sem számíthat.

 

"Lindelöf rendben van, de Lukaku nem lesz játékra alkalmas állapotban" - erősítette meg a norvég szakember.

 

"Ő [Lukaku] az elmúlt napokban a fizioterapeutákkal dolgozott együtt. Nem hiszem, hogy ezen a mérkőzésen számításba vehetném."

 

Lindelöföt az Internazionale ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés második félidejének elején kellett lecserélni szombaton, de a svéd középhátvéd tegnap már társaival együtt edzett.

 

Lukaku eddig még egyik felkészülési mérkőzésen sem tudott csapata rendelkezésére állni, de Solskjaer egyáltalán nem bánja, hogy a belga csatárt elvitte magával 30 fős túrakeretében.

 

"Edzésen sérült meg, így maradnia kellett" - tette hozzá.

 

"Ha rosszabb lett volna az állapota, akkor hazaküldtük volna. Most a fizioterapeutákkal dolgozik együtt az edzőteremben, úgyhogy nem bánom, hogy elhoztuk magunkkal."

 

 

Miután csapatával Perthben és Szingapúrban háromból három mérkőzést megnyertek, a United már felkészülése féltávjánál jár, a Chelsea elleni idénynyitó pedig már csak kicsivel több, mint két hétnyire van tőlük.

 

Solskjaer elárulta, elégedett a 2019-es túrájuk eddigi alakulásával, de hozzátette, hogy még van min dolgozniuk az új szezon kezdetét megelőzően.

 

"Jól teljesítettünk, voltak jó eredményeink és eddig az egész felkészülési szezon nagyon biztató. De ez az időszak nem arról szól, hogy hány mérkőzést nyerünk" - jelentette ki.

 

"Meg kell találni azt az utat, amit a játékunkkal járni szeretnénk, össze kell csiszolódnunk és úgy kell a rajtvonalra felállnunk, hogy a lehető legtöbb játékosunk van megfelelő fizikális állapotban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!