Az Inter nem tett le Lukakuról

Az olasz klub igazgatója, Beppe Marotta elárulta, az Inter még mindig azon dolgozik, hogy le tudja igazolni a belga csatárt a Manchester Unitedtől.


Lukaku nem utazott el a mai, Kristiansund elleni mérkőzésre a csapattal, miután az eddigi négy felkészülési mérkőzést is kihagyta kisebb sérülése miatt.

 

A csatár a minap egy fotót is közzé tett az Instagramon, amin ügynökével látható, a kép alá pedig annyit írt: 'Hamarosan folytatjuk.'

 

"Fontos ajánlatot tettünk Lukakuért (54 millió font) a Man Unitednek, de ők sokat kérnek érte. Nem sikerült megállapodni, de továbbra is ezen dolgozunk. Nem tudom, mi történik majd a következő napokban, a labdarúgás nagyon furcsa. Igazságos és fontos ajánlatot tettünk, tiszteletben tartva a játékos értékét" - nyilatkozta az Inter igazgatója.

 

 

A Sky Sports News úgy tudja, a Juventus is ajánlatot készül tenni Romeluért, még Paulo Dybalát is bevonnák az üzletbe annak ellenére, hogy az argentin Torinóban szeretne maradni.

 

A múlt hétig a Vörös Ördögök tárgyalásokat folytattak az Inter képviselőivel Lukaku miatt, de a két klub elképzelései messze vannak egyelőre. Az olasz klub 53,9 millió fontos ajánlatot tett, mely semmilyen bónuszt nem tartalmazott, ezt a United elutasította.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!