Solskjaer: Különleges nap lesz mindenkinek

Amellett hogy már előzetesen is speciális jelentőséggel bírt Ole Gunnar Solskjaer számára, a Manchester United utolsó előtti felkészülési mérkőzése nagyon különleges alkalom lehet a norvég menedzser egész családja számára is.


Ole fia, Noah - akinek Michael Carrick a példaképe - ma este, a Vörös Ördögök ellen mutatkozhat be Oslóban a Kristiansund felnőtt csapatában.

 

"Természetesen az is különleges számára, hogy az elmúlt hetekben már együtt edzhetett a felnőtt csapattal, miután még csak nemrég került fel. Van néhány kemény év mögötte az operációi miatt, de végre odaért" - kezdte Ole.

 

 

A Kristiansund, mint klub, csak 15 éves múltra tekint vissza, ugyanis 2003 szeptemberében két csapat, a Kristiansund FK és a Clausenengen FK egyesülésével jött létre. Gyors felemelkedést értek el a norvég bajnokságban, 2012 óta ugyanis két feljutást is ünnepelhettek és mostanra stabil első osztályú klubbá váltak.

 

"Az elmúlt 15 évben egyre-másra múlták felül az eredményeiket és léptek előrébb, amely keretében magasabbra és magasabbra tudtak jutni" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Ennek folyományaként sikerült a harmadik-negyedik helyig jutniuk ebben a szezonban, ez pedig hihetetlenül nagy siker."

 

"Szerintem ez egy különleges nap mindenki számára. Mindegyik játékos úgy várja már ezt az alkalmat, mintha Karácsony lenne."

 

Amikor arról kérdezték, hogyan reagálna, ha Noah gólt szerezne csapata ellen, Ole hozta a formáját:

"Gratulálnék neki, de minden tőlünk telhetőt megfogunk tenni, hogy ebben megakadályozzuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!