Ole hamarosan megnevezi az új csapatkapitányt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, közel áll ahhoz, hogy a számos jelölt közül meghozza végleges döntését a Manchester United csapatkapitányi tisztségét illetően.


A Kristiansund ellen 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón a menedzsert arról kérdezték, vajon a kapitányi karszalagot Norvégiában 60 percig viselő David de Gea lesz-e az, aki véglegesen átveheti az öltöző vezérének szerepét.

 

A korábbi csapatkapitány, Antonio Valencia távozása az L.D.U. Quito együtteséhez idézte elő a keresés folyamatát, bár Ashley Young, aki Oslóban az utolsó fél órában viselte a kapitányi szalagot, már az előző szezonban is többször vállalt ilyen jellegű feladatokat.

 

"Különböző kapitánytípusok állnak rendelkezésünkre" - kezdte válaszát a norvég menedzser.

 

 

"Vannak hangadó vezérek és olyan játékosok, mint David, aki kiérdemelte a vezető szerepet azzal, amit tett és hogy a mérkőzések többségén játszik."

 

"Hamarosan bejelentünk majd valamit."

 

De Gea 2011 óta tartozik a klub kötelékébe és ez idő alatt négyszer választották házon belül a szezon legjobb játékosává, míg Young, aki a spanyol portással egy időben érkezett az Old Traffordra, az öltöző egyik legfőbb vezéralakja.

 

Solskjaer irányítása alatt mások is viselték már a kapitányi karszalagot tétmérkőzésen, például Paul Pogba a Wolves elleni FA-kupa mérkőzésen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!