Lukaku ügynöke Londonban tárgyal a Uniteddel

Romelu Lukaku ügynöke, Federico Pastorello az Egyesült Királyságban tartózkodik, hogy sorsdöntő tárgyalásokat folytasson a Manchester United illetékeseivel a belga támadó jövőjéről.


Lukaku továbbra is Belgiumban tartózkodik, ahol egykori csapata, az Anderlecht edzéseit látogatja, annak ellenére, hogy már kedden vissza kellett volna térnie a manchesteriek Carringtonban található edzőközpontjába.

 

A klubnál már egyébként is kihúzta a gyufát, miután titkos edzés statisztikákat szivárogtatott ki a Twitteren, amely után ügynökén keresztül kötelezték annak eltávolítására.

 

 

A 26 éves játékos a Vörös Ördögök egyik felkészülési mérkőzésén se lépett pályára a nyár folyamán és mindenképpen szeretné elhagyni az Old Traffordot ebben az átigazolási időszakban, ugyanis szerinte Ole Gunnar Solskjaer igazságtalanul bánik vele, mióta decemberben átvette a csapat irányítását.

 

Az olasz bajnokság, azon belül is az Internazionale vagy a Juventus tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy új állomáshelye legyen, azonban egyik klub sem tudott megfelelő ajánlatot tenni a United által megszabott 79 millió fontos kikiáltási árához képest.

 

A Juventushoz való átigazolása a hétvégén esett kútba, miután bár a Sky Italia értesülései szerint a felek mindenben megegyeztek, a csereügyletben ellenkező irányba tartó Paulo Dybala iránt már nem érdeklődött a Manchester United.

 

A Sky Sports értesülései szerint az Internazionale új, 68 millió fontos ajánlatot tett nemrég a játékosért.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!