A menedzser Sanchezt dicsérte

Ole Gunnar Solskjaer menedzser támogatásáról biztosította Alexis Sanchezt, aki erőnléti állapotán dolgozik jelenleg.


Alexis később csatlakozott a csapathoz, mint a többiek, miután kulcsszerepet vállalt abban, hogy Chile a nyári Copa Americán elődöntőig jutott, ahol aztán Peru 3-0-ra legyőzte őket.

 

Ám a tavaly januárban az Arsenaltól érkezett támadó keményen dolgozik az edzéseken és egy zárt kapus mérkőzésen pályára is lépett.

 

Bár Alexis csapattársai sokkal élesebbnek tűnnek már, a főnök elárulta, nagyon lenyűgöző a chilei játékos hozzáállása.

 

"Alexis nagyon profi" - kezdte Solskjaer. "Minden nap jön és keményen dolgozik, része akar lenni ennek az egésznek. Persze a médiában megint felreppentek történetek, miszerint a tartalékoknál van. De ez természetesen nem igaz!"

 

"Ő a keretünk tagja és nagyon-nagyon jó játékos. Csak néhány hét edzés van a lábában, most tart háromnál, szóval néhány héttel a többiek mögött áll, de nagyon közel van ahhoz, hogy a keretbe kerüljön."

 

Romelu Lukaku távozása után Ole ismét elmondta, egy sokkal lendületesebb támadójátékot akar látni a csapattól, ami nem megoldható egy tradicionális "target-man" típusú csatárral.

 

Marcus Rashford és Anthony Martial ez előző héten zseniálisan kezdték meg a szezont a Chelsea elleni 4-0 során, előbbi duplázott, míg a francia csapattársa szerezte a nagyon fontos második gólt.

 

 

Solskjaer szerint Alexis sokkal központibb szerepkörben játszhat. Ott, ami ismerős neki még az Arsene Wenger Arsenaljából.

 

"Számok szempontjából nincs nagy csatársorunk, úgyhogy Alexis sokkal több mérkőzésen szerepelhet, mint várnád" - ismerte be Ole. "Hiszen minőséget képvisel, sokat várunk tőle."

 

"Volt egy zárt kapus mérkőzésünk, ő edzett, egy kis plusz munkát is elvégzett, amivel egyre több játékidő juthat neki. De nekünk lesz több zárt kapus meccsünk, hiszen heti egy találkozóval most nehéz megtartani, hogy mindenki jó állapotban maradjon, ezért több ilyen összecsapást is szervezünk majd."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!