Mata blogja: Focimaraton Daviddal

Milyen furcsa egy hétvége foci nélkül...Nos, igazából volt sok, de az, hogy hétfő este lesz meccs, azt jelenti, a hétvégét másképp élvezhettük.


Minden nap edzettünk, most pedig már a csapattal Wolverhamptonban vagyunk egy hotelben, miután másfél órát utaztunk Manchesterből.

 

Ahogy el tudod képzelni, nagyon sok meccset tudtam nézni edzések után.

 

Szombaton David [De Gea] és én focimaratont tartottunk öt mérkőzéssel: Arsenal - Burnley, Man City - Tottenham, Celta Vigo - Real Madrid, Racing Santander - Malaga (meg akartam nézni a barátomat, David Lombant) és az Elche - Fuenlabrada (David akarta megnézni az Elchét, melynek kiskora óta szurkol).

 

Kicsit belenéztünk a Real Zaragoza - Tenerife találkozóba is, mert látni akartuk jóbarátunk, Kagawa spanyolországi bemutatkozását. Reméljük, nagyon szerencsés időt tölt majd ott!

 

Igazából jobb más mérkőzéseket nézni úgy, hogy már lejátszottad a tiedet és nyertél, mert akkor már élvezheted a pihenést tudva, hogy elvégezted a munkád.

 

 

Hétfői meccs azt jelenti, még várni kell. Miután az első bajnokinkat megnyertük, szeretnénk meghosszabbítani a jó rajtunkat, bár tudjuk, hogy mindig nehéz a Wolves-hoz látogatni.

 

Anélkül, hogy túl messzire kellene visszatekintenünk, az elmúlt szezonban egynél többször is megtapasztaltuk ezt. Nagyon keményen dolgoznak, és mindig versenyképesek a nagy csapatokkal. Remélhetőleg egy jó mérkőzés lesz és haza tudjuk vinni a három pontot.

 


Remélem, jó hetetek lesz!

 

Ölel,

Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!