Ole: Ezt a vereséget nehéz elfogadni

Ole Gunnar Solskjaer úgy érezte, a Manchester Unitedben nem volt meg az a tulajdonság, mellyel megakadályozhatta volna, hogy a Crystal Palace először vigye el a három pontot az Old Traffordról a Premier League-érában.


A Vörös Ördögök a találkozó statisztikáinak legjavában ellenfele fölé kerekedtek, de képtelenek voltak a lövések, labdabirtoklás, helyzetkialakítások oroszlánrészét góllá alakítani. Bár Daniel James egyenlítő gólja a Stretford End előtt csodálatosra sikeredett, Patrick van Aanholt gólja a ráadásban valószínűtlen győzelmet hozott a Palace-nak.

 


NEHEZEN ELFOGADHATÓ EREDMÉNY

 

"Igen, határozottan. Az első félidő nagyon rossz volt. Az első félórában úgy érezhetted, hogy irányítod a meccset és talán még túl könnyűnek is tűnt. Valójában nem volt erő és sürgető tényező sem, ők pedig az első lehetőségükből betaláltak. Csak egy hosszan fellőtt labda volt, aminek soha nem szabadna megtörténnie, borzalmas védekezés volt. De a második félidőben szerintem kiválóak voltunk. Nyomás alá helyeztük őket, helyzeteket alakítottunk ki, de nem találtunk a kapuba."

 

 

A PALACE ÉLT A LEHETŐSÉGEIVEL

 

"Tudtuk, hogy úgy jönnek ide, hogy jól védekezzenek, kontrázzanak, így veszélyeztessenek. Három lehetőségük volt, két gólt lőttek."

 

 

 

EGY BÜNTETŐ KIMARADT, EGYET NEM ADTAK MEG

 

"Volt még néhány, amit meg kellett volna ítélni nekünk. Csalódottak vagyunk amiatt, mert nem nyertük meg a mérkőzést és biztos vagyok abban, hogy Marcus megnézi a büntetőjét, de biztosan oda fog állni ismét és belövi a következőt."

 

 

KIVÁLÓ EGYENLÍTŐ GÓL

 

"Szép támadás volt - Paul [Pogba] jól csinálta, visszaszerezte a labdát és előre indult. Nagyszerű befejezés volt James-től, a felső sarokba. Aztán a maradék öt percet jobban kellett volna kezelnünk, mert Anthony sérült volt. Csak bóklászott a pályán, nem tudott semmit sem adni számunkra, így tíz emberrel kellett játszanunk. Talán több passzot kellett volna adnunk egymásnak. Végül jó gólt szereztek."

 

 

MARTIAL ÉS SHAW SÉRÜLÉSE

 

"Várnunk kell és meglátjuk majd, hogy vannak. Remélhetőleg nem nagyon rossz a helyzet, talán képesek leszünk edzést tartani nekik is a héten."

 

 

VÁLASZ A CSALÓDOTTSÁGRA

 

"Az utóbbi két eredmény csalódást keltő volt, mert a Wolverhampton ellen azt lehetett érezni, megérdemeljük a győzelmet, akárcsak ma, de a fociban nem mindig kapod azt, amit megérdemelsz. Gondoskodnunk kell arról, hogy összeszorított fogakkal menjünk a Southampton otthonába a győzelemért, jobban focizzunk, gólokat szerezzünk és nyerjünk."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!