Csapathírek a Southampton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapata Southampton elleni idegenbeli bajnokija előtt Anthony Martial és Luke Shaw állapotával kapcsolatban.


A páros mindkét tagja a múlt szombati, Crystal Palace elleni 2-1-es hazai vereség alkalmával kapott rúgást, így a negyedik fordulóval nem tarthatnak csapattársaikkal Hampshire-be.

 

"Rendben vannak, de nem fognak szerephez jutni a mérkőzésen" - kezdte Solskjaer a MUTV-nek hivatalos sajtótájékoztatóját megelőzően.

 

"Szükségük lesz a válogatott szünetre. Remélhetőleg Anthony a Leicester elleni meccsre készen fog állni, Luke pedig egy vagy két héttel később."

 

"Nem súlyosak a sérüléseik, amelyeket a Crystal Palace ellen szedtek össze és bizonyos szempontból még pozitív is, hogy ezeket most szenvedték el, mert a válogatott szünet okán így nem fognak sok időt kihagyni."

 

 

A Vörös Ördögök nem számíthatnak majd Alexis Sanchezre sem, aki tegnap kölcsönben az Internazionale együtteséhez került, így az egész 2019/20-as szezont Olaszországban tölti majd.

 

Diogo Dalot szintén nem lesz bevethető. A szélső védő kihagyta a Palace elleni bajnokit és csak a válogatott szünet után fog visszatérni a csapatba. Eric Bailly és Timothy Fosu-Mensah továbbra is lábadoznak sérülésüket követően.

 

Solskjaer a MUTV-nek adott interjúját követően sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Chris Smalling és Matteo Darmian is máshol töltheti ezt a szezont, ugyanis mindkét játékos tárgyalásban áll klubokkal.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 4. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!