Fred nem távozik a klubtól

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, nem tervezi, hogy megengedje Frednek, hogy távozzon a Manchester Unitedtől a hétfői, átigazolási szezon zárása előtt.


Bár a Premier League csapatainak régen véget ért az igazolási lehetőség, szerte Európában még nyitva áll a kapu, hogy új játékosokat szerezzenek be.

 

Fred még ebben a szezonban nem lépett pályára a Vörös Ördögöknél és a média több klubbal is szóba hozta őt, ám Ole a pénteki sajtótájékoztatóján világossá tette, a brazil játékos fontos tagja a keretnek.

 

"Keményen dolgozik és jelenleg épp csak Paul és Scott - akik jól teljesítettek eddig - és Nemanja mögött áll" - nyilatkozta a menedzser az Aon Training Complex-ben.

 

"Az augusztus nagyon nehéz időszak egy menedzser számára, akinek nagy kerete van, hiszen csak egy találkozó van egy héten, mindenki egészséges, mert felkészülési szezonunk volt és mindenki készen áll a játékra."

 

"Szeptemberben, októberben, novemberben - amikor jönnek a sérülések - van a legtöbb meccsed. Úgyhogy Fred nagyon sokat fog játszani."

 

 

Volt egy dél-amerikai játékos, aki elhagyta a héten a csapatot, ő pedig a chilei Alexis Sanchez, akit az Inter vett kölcsön a teljes szezonra.

 

Ole elismerte, a chilei távozásával - és Romelu Lukaku eligazolásával - a támadó szekció kicsit szűkös.

 

"A túráról visszatérve mondtam, hogy továbbra is keresünk egy helyettest, ha Romelu távozik. Szűkösebben vagyunk, de nem kaptuk meg a megfelelő embert, nem kaptuk meg a megfelelő választ."

 

Ennek ellenére a főnök elégedett a kerettel és nem akarnak leigazolni olyat, aki szabadon igazolható.

 

A menedzsert arról is kérdezték, Jesse Lingard mit tett hozzá eddig a szezonhoz. Az angol játékos ugyanis még nem szerzett gólt az első három PL-meccsen, ám a norvég szakember gyorsan felvilágosítást adott a 26 éves labdarúgó fontos tulajdonságaira.

 

"Jesse soha nem volt a legtermékenyebb játékos a kapu előtt" - magyarázta Ole.

 

"Ha megnézed a pályafutását, láthatod, milyen más tulajdonságokkal rendelkezik és Jesse eddigi hozzájárulása fantasztikus volt. Az első edzéstől megmutatta, eltökélt szándéka a csapatban maradni, hiszen az edzéseken és a mérkőzéseken is nagyszerű dolgokat tett."

 

"Persze, olykor többet akarsz a kapu előtt, de nagyon sok más dolgot csinál. Kihagytam őt a túrán a Milan ellen, majd mikor beállt, gólt lőtt. Utána, két nappal később a Blackburn ellen játszottunk zárt kapus találkozót, akkor kétszer volt eredményes."

 

"Jesse megfelelő személyiséggel rendelkezik ahhoz, hogy vissza tudjon vágni a kritikusoknak. Nem hiszem, hogy ő bármiben más lenne, ha én beteszem a csapatba, vagy Gareth [Southgate] beteszi őt a csapatba. Tudja, hogy egy jó játékos és értékeljük őt."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 4. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!