Smalling Olaszországban tervezne hosszú távon

Chris Smalling szerint, ha a Manchester Unitedtől a Romahoz való kölcsönadása sikeresnek bizonyul, akkor hosszú távon is Olaszországban lehet a jövője.


Smalling 2020 júniusáig került kölcsönadásra a Farkasoknak, miután a középső védők rangsorában hátrébb került az Old Traffordon Harry Maguire világrekordnak számító 80 millió fontos átigazolását követően.

 

A védőt hivatalos sajtótájékoztató keretében pénteken reggel mutatták be a Roma játékosaként, ahol elmondta, szeretné, ha véglegesen az olasz fővárosba költözhetne.

 

"Ez egy olyan lehetőség, amely az ölembe hullott, én pedig nagyon érdeklődtem iránta és örömmel jöttem" - kezdte az angol válogatott játékos.

 

"Minden nagyon gyorsan történt, most pedig már a következő mérkőzésre és arra koncentrálok, hogy minél gyorsabban felvegyem a ritmust a menedzser munkamódszereit illetően és egy nagyon jó szezonom legyen."

 

"Nagyszerű, hogy egy ilyen nagy klubhoz kerülhettem, ha pedig a klub ezt az együttműködést boldogan meghosszabbítaná, akkor én egyértelműen eltudom képzelni hosszú távú jövőmet Olaszországban."

 

Smalling 9 évvel ezelőtti, Fulhamtől történt átigazolása óta 323 mérkőzésen húzhatta magára a Vörös Ördögök mezét, amely idő alatt kétszer nyert a csapattal bajnokságot és FA-kupát, egyszer-egyszer pedig Európa-ligát és Ligakupát.

 

 

Ő már nem az első angol játékos az utóbbi években, aki kipróbálja magát a Serie A-ban, és elismerte, hogy mindig is ki akarta magát próbálni külföldön.

 

"Mélyen belül mindig is meg volt bennem a vágy, hogy megtapasztaljam ezt és olyan nagy klubnál szerepelhessek, amelynek nagyratörő tervei vannak" - tette hozzá.

 

"Olaszországban a védelemnek, ezen belül is a középső védőknek, hatalmas felelőssége van, de ezt én nagyon élvezem."

 

"Szeretek feltoltan játszani és a menedzser is ezt várja el tőlünk. Én olyan védő vagyok, aki szereti minél előbb megvívni a párbajait, úgyhogy szerintem ez lesz a tökéletes futball számomra és remélhetőleg lehetőségem lesz megmutatni az igazi értékeimet."

 

"Nem akarom megbánással élni az életemet és már nagyon várom, hogy átélhessem ezt a kalandot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!