Mata blogja: A sport tanításai

Új időpontban, szerdánként közzétett blogbejegyzésében Juan Mata egy múlt heti díjátadóról és a hétvégén újrakezdődő Premier League-ről írt.


Üdv mindenkinek,

 

Hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a válogatott szünetből, múlt szombaton otthon, Asztúriában voltam. Mindig jó érzés haza menni. Láthattam a családomat és a barátaimat, emellett pedig átvehettem egy díjat is a Common Goal képviseletében. Igazán csodálatos nap volt, egy Enrique Castro 'Quini' nevével fémjelzett díjat pedig mindig különleges megkapni és biztosítja, hogy 'Brujo' öröksége tovább él. Egy legenda, klubhovatartozástól függetlenül, mi pedig továbbra is tanulni fogunk tőle.

 

 

Most itt az idő, hogy visszatérjek Manchesterbe és újra a Premier League-re koncentráljak. Mindannyian nagyon várjuk, hogy csütörtökön újra együtt edzhessünk a szombati, Leicester elleni meccsre való felkészülésként. Az elmúlt napokban láthattuk, hogy a számos csapattársunkat a soraiban tudó angol válogatott milyen pozitív lépéseket tett a kvalifikáció felé, ahogyan Spanyolország is. Egy másik játékos, aki továbbra is kirobbanó formának örvend, Daniel James, aki eredményes volt a Fehéroroszország elleni barátságos mérkőzésen is azután, hogy a szezon kezdetén is néhány gólt szerzett. Szombaton remélhetőleg folytatni tudja ezt a sorozatát.

 

A futballtól elszakadva és a teniszhez megérkezve, múlt hétvégén történelmi esemény szemtanúi lehettünk Rafa Nadal és Daniil Medvedev részvételével. Egy olyan döntőt játszottak, amelyre még hosszú időn keresztül emlékezni fogunk és ismételten megmutatta azt a fizikális és mentális erőt, amiért Rafa Nadalt mindig is tiszteltem. A pályán és azon kívül is példakép, emellett pedig számos év óta a lehető legmagasabb szinten játszik folyamatosan. Nem a csúcsra érni a legnehezebb dolog, hanem ott is tartani magadat, ő pedig tökéletes példa erre. Sérülések miatt számos nehezítő tényező hátráltatta már, de továbbra is ott van és bővíti az örökségét. Nem lehet kérdéses, hogy ő egy olyan sportember, aki teniszütővel és anélkül is tanítani tud.

 

Mára ennyi lett volna. Köszönöm, hogy mindig támogattok, legyen szép hetetek.

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Köszönöm a hónap végén megjelenő könyvemmel kapcsolatos kommentjeiteket. Remélem tetszeni fog és nem csak arra fogjátok használni, hogy jobban aludjatok! Addig is minden héten egy kicsivel többet árulok majd el róla...

 


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!