Baraclough - Nyomás a Uniteden van

A Scunthorpe ideiglenes menedzsere, Ian Baraclough szerint csapatán nincs nyomás a Manchester United elleni mérkõzés elõtt és meglepetésre készülnek nagynevû ellenfelük ellen.


A Championshipben vitézkedõ alakulat teljesen esélytelenként várja a mai mérkõzést a sorozat elõzõ gyõztese ellen.

 

Azonban menedzserük, Baraclough nem érti, miért mennének feltett kézzel, és miért ne próbálnák megfricskázni Sir Alex Ferguson legénységét a Glanford Parkban.

 

 

 

 

"Nagyon jól tudják, hogy mindent meg kell tenniük azért, hogy ma este ne történjen meglepetés" - kezdte.

 

"Tisztában vannak vele, hogy ha a képességeik alapján nézzük, akkor tízbõl kilencszer simán megvernek minket. De azt is tudják, ha mi is tudásunk legjavát adjuk - és kihasználjuk helyzeteinket - akkor meglepetést okozhatunk."

 

"Tudom, hogy teljesen esélytelenként vágunk neki a mérkõzésnek - és bár nagyon nem szeretem ezt a kifejezést, de így egyáltalán nincs rajtunk nyomás."

 

Baraclough valószínûleg a Scunthorpe állandó menedzserévé lesz kinevezve, miután korábban az elõzõ menedzser, Nigel Adkins a Southamptonhoz igazolt.

 

A tapasztalatlan edzõ már nagyon várja, hogy a szakma egyik legnagyobb alakjával, Sir Alex Fergusonnal csatázhasson, aki már minden trófeát megnyert az angol futballban.

 

"Ez csak a harmadik mérkõzésen lesz menedzserként, de máris Sir Alexszel kell csatáznom, aki több száz mérkõzésen ült már a kispadon. De már alig várom."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!