Hivatalos: De Gea hosszabbított

David de Gea új, hosszú távú szerződést kötött a Manchester Uniteddel, amely értelmében 2023 júniusáig a klubnál marad. A megállapodás egy éves hosszabbítási opciót is tartalmaz.


A 28. életévében járó spanyol portás 2011-ben igazolt Manchesterbe és azóta 367 mérkőzésen védte a csapat kapuját.

 

A klubnál töltött időszaka során nyert bajnoki címet, FA-kupát, Ligakupát, Európa-ligát és Community Shieldet is.

 

David de Gea:

"Megtiszteltetés, hogy nyolc évet eltölthettem ennél a nagyszerű klubnál, azt pedig még nagyobb kiváltságnak érzem, hogy a Manchester Unitednél folytathatom a karrieremet. Mikor megérkeztem, akkor még elképzelni sem tudtam volna, hogy több mint 350 mérkőzésen játszhatok ebben a csapatban. A jövőm rendezve lett és nem akarok mást, mint hogy hozzásegítsem a csapatot ahhoz, hogy együtt érjünk el nagy dolgokat, és hiszem, hogy képesek leszünk trófeákat nyerni."

 

"A keret egyik legrégebb óta a klubot szolgáló tagjaként minden létező módon szeretném támogatni és irányt mutatni a fiatalabb játékosoknak azért, hogy tudják, mit jelent itt játszani. Továbbra is úgy érzem, hogy még rengeteg mindent érhetek el a klubnál és igazán hiszek benne, hogy a Manchester United építhet a klub sikeres tradícióira és viszonozni tudja a szurkolók támogatását."

 

"Elkötelezett vagyok, hogy visszaadjam a szurkolóknak azt a törődést, amelyet irányomba mutattak, legyen szó jó vagy rossz időszakról."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Örömömre szolgál, hogy David hosszú távon elkötelezte magát a klubnál. Az elmúlt évek során David bizonyította, hogy a világ legjobbja és kulcsszerepe van abbéli terveinkben, hogy a Manchester Unitedet visszajuttassuk oda, ahova való. David egy fantasztikus személyiség, kimagasló képességei pedig tökéletes alapot biztosítanak a védelmünknek."

 

"Itt töltött ideje során maximálisan megértette milyen értéket jelent a Manchester Unitedben játszani, mostanra pedig minden olyat képes felmutatni, ami egy kapusnál elvárható. Játékosként továbbra is nagyon elszánt és éhes a további sikerekre. Mindannyian nagyon várjuk, hogy a közös munkánk során elérhessük a következő évekre kitűzött céljainkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!