Lindegaard kész harcolni van der Sar posztjáért

A United dán kapusa elmondta, hogy nem aggódik egy esetleges kapus-vetélytárs érkezése miatt.


A Vörös Ördögök legendás holland portása már bejelentette, hogy a szezon végén befejezi profi karrierjét. Sok Európa szerte elismert kapust hoztak már szóba a United csapatával a lapok, míg Sir Alex jelenleg Tomasz Kuszczak, és Anders Lindegaard közül választhatja ki az esetleges utódot.

A fiatal dán tehetség eddig kétszer szerepelhetett az FA kupában, mióta télen a manchesteri alakulathoz igazolt, de jelenleg térdsérülése miatt az oldalvonal mögé szorul.

A válogatott hálóõr elhivatott azzal kapcsolatban, hogy jövõre õ lehessen a United elsõ számú kapusa, és nem aggódik egy új portás esetleges érkezése miatt.

 

 

„A kérdés jóval bonyolultabb, minthogy szimplán azt lehetne mondani rá, hogy igen vagy nem ” - válaszolta Lindegaard a Sunmorpostennek, mikor feltették neki a kérdést, hogy szerinte reális-e Van der Sar helyének átvétele a számára.

„Sok figyelembe vehetõ lehetõség van, de természetesen ez a fõ célom.”

„Nem gondolok arra, hogy a csapat esetleg másik kapust igazol a nyáron. Ez nem az én feladatom, ezért nincs mondanivalóm ezzel kapcsolatban.”

„Az egyetlen esély számomra, hogy megmutatom azt, jó kapus vagyok, és ezzel bebizonyítsam mindenkinek, hogy megérdemlem ezt a pozíciót.”


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!