Solskjaer reakciója a West Ham elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaer hiszi, hogy a Manchester Unitednél a kihagyott helyzetek ütöttek vissza, amikor 2-0-s vereséget szenvedtek a London Stadiumban a West Ham United ellen.


Egy végletekig kiegyenlített mérkőzés

"Mint a legtöbb Premier League mérkőzés, így ez is olyan nyílt és szoros volt, amelyet a minőség döntött el az egyik irányba, ma pedig ezt ők tudták felmutatni két nagyszerű befejezés után szerzett két remek góllal. De természetesen mi jobban tevékenykedhettünk volna védekezésben, a helyzeteinket pedig ki kellett volna használnunk. Csalódott vagy, amikor elveszítesz egy mérkőzést. Ez egy olyan mérkőzés volt, mint ahogy a Premier League-ben mindegyik idegenben, ahol mindkét csapat felé dőlhetett volna a mérleg nyelve."

 

Friss hírek a támadókról

"Már eléggé nagy történelmünk van a sérülésektől szenvedő középhátvédjeink tekintetében. Már úgy is játszottunk itt [London Stadium], hogy Michael Carricknek kellett középhátvédet játszania, ahogyan Darren Fletchernek is. Mostanság pedig ugyanez a helyzet a csatárokkal. Remélhetőleg Mason [Greenwood] és Anthony [Martial] visszatérhetnek az Arsenal ellen és legalább egyikük már a Rochdale ellen is. Holnap lesznek orvosi vizsgálatok. Ő [Rashford] érezte a lágyékát és valószínűleg emiatt egy ideig nem számíthatunk majd rá. Soha nem akarjuk egyik játékosunkat se látni, amint megsérül, de ez is része és hozzátartozója a futballnak. Már korábban is megbirkóztunk hasonló helyzettel és ez ismételten így lesz."

 

 

Helyzetek kihasználása

"Nem tudtunk elég helyzetet kidolgozni, de voltak olyan nagy lehetőségeink, amelyekkel nem tudtunk élni. Nekik se volt túl sok esélyük a kapunk előtt és ez olyan mérkőzés volt, ahol ellenkezőleg is elsülhettek volna a dolgok. Amikor olyan játékosok vannak a csapatban, mint Marcus és Dan James, akkor a sebességgel nem lehet probléma. Meg volt a lendületünk, de ez nem minden esetben jelent gólokat, ha pedig szabálytalankodsz a tizenhatosod előterében - a góljuk előtt is volt onnan egy szabadrúgásuk - akkor az könnyen visszaüthet, ha egy olyan jó ballábas játékos van az ellenfélnél, mint Aaron Cresswell. Úgy éreztük, hogy többet hozhattunk volna ki ebből a mérkőzésből. Nekünk nem sikerült, de tovább kell lépnünk."

 

Nehéz hely vendégként

"Mindig nehéz itt játszani, mi pedig többen reménykedtünk, mint amit elértünk. Jobb játékot akartunk nyújtani, de a kulcspillanatokban ők jól döntöttek, mi pedig nem. Két ballábas lövésükből két gólt szereztek, mi pedig nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!