Solskjaer bizakodó játékosai hozzáállása okán

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer helyesli játékosai hozzáállását és munkabírását, amelyet a West Hamtől tegnap elszenvedett 2-0-s vereség során látott tőlük.


A Vörös Ördögök szezonbeli első idegenbeli vereségükkel távoztak a London Stadiumból Andriy Yarmolenko és Aaron Cresswell góljai után.

 

Bár egy egyértelműen csalódást keltő délutánon vannak túl, Ole visszautasítja, hogy a játékosai fejben nem voltak megfelelően felkészülve a fővárosi összecsapásra, és ezért távoztak üres kézzel.

 

"Ez a csapat azt akarja megvalósítani, azt próbálja véghez vinni, amin az edzéseken is dolgozunk" - jelentette ki a norvég menedzser a Kalapácsosok elleni meccset követő sajtótájékoztatón.

 

"Vannak olyan kulcspillanatok egy mérkőzésen, amelyek feléd vagy a másik irányba billenthetik a mérleg nyelvét az ellenfélhez képest, például egy rossz passz, de a hozzáállás és a győzelmi vágy akkor is megvan. Ezekkel nincsen probléma, inkább a döntéshozatal minősége és néha a végrehajtás lehet kérdéses."

 

 

A vasárnapi eredmény értelmében a Vörös Ördögök hat forduló után a Premier League tabellájának 8. helyére csúsztak vissza és ugyanannyi ponttal rendelkeznek, mint a hétvégén szintén vereséget szenvedő Tottenham és Chelsea.

 

A manchesteriek az idény korai szakaszában még mindig lőtávolban, azaz három pontra állnak a Bajnokok Ligája indulást érő helyektől és Ole gyorsan rá is mutatott, hogy májusig még számtalan csatában bizonyíthatnak.

 

"Szoktuk mondani, hogy néha az út folyamán kap az ember egy-két ütést. Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek is" - tette hozzá.

 

"Egy olyan játékoskeretünk van, amellyel jó együtt dolgozni. Eltökéltek. Megmutatták, hogy ki akarnak menni a pályára és játszani."

 

"Jó hangulat uralkodott az öltözőben és megfelelő figyelem irányult a fontos dolgokra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!