Solskjaer reakciója a Rochdale elleni továbbjutásra

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer dicsérte játékosait, miután azok hidegvérrel értékesítették büntetőiket a tizenegyespárbajban, amellyel 5-3-as győzelmet arattak a Rochdale ellen a Ligakupa 3. fordulójában.


Tökéletes tizenegyesek

"Igen, nagyon jól végeztük el őket. Szerintem mindenki úgy volt vele, hogy oda akar állni és ugyanúgy kezelték ezt a helyzetet, mint tették azt Cardiffban az AC Milan ellen. Nagyon örülök az önbizalmuknak. Dan kérte, hogy ő is hadd rúghasson, én pedig pontosan azt akarom, hogy a játékosaim odajöjjenek hozzám és azt mondják, hogy 'adjátok nekem a labdát'."

 

Könnyebbé kell tennünk a dolgokat magunknak

"Sok mérkőzésen szerzünk 1-0-s vezetést, és ez így volt ma is. Amikor pedig egy góllal vezetsz, akkor arra gondolsz, hogy meg kellene szerezni a másodikat is, ami most is kulcsfontosságú lett volna. Ez egy tanulási görbe most a fiúk számára. Meg kell szereznünk a második gólokat is. Ennél a klubnál nem lehet csak úgy hátradőlni és reménykedni, hogy az egy gól elég lesz a végéig. Ha valaki az elég jó elérésére rendezkedik be, akkor az nem az, amit mi akarunk."

 

 

Újabb remek befejezés Greenwoodtól

"Mindkét lábbal nagyon jó, a büntetőjét pedig jobbal végezte el. A védők számára rémálom lehet, amikor a tizenhatos közelében szembe kerülnek vele. Bármelyik irányba képes lehet megverni őket, amely számomra fantasztikus. Mindenki láthatja, hogy milyen minőséget képvisel és meg is fogja kapni a megfelelő mennyiségű játéklehetőséget, de ő még nagyon fiatal. Azon leszünk, hogy elősegítsük a fejlődését, de mindezt csak lassan."

 

Gondolatok a Chelsea-ről

"Ha meg akarod nyerni a trófeát, akkor a legjobbakat kell legyőznöd. A szezon első meccsén már összecsaptunk a Chelsea-vel, tavaly pedig az FA-kupában is összesorsoltak minket. Ez pedig szépen illeszkedik abba a sorsolásba, amely során rengeteget kell utaznunk [a United abban az időszakban 9 nap leforgása alatt idegenben játszik a Partizan Belgráddal, a Norwich City-vel, a Chelsea-vel és a Bournemouth együttesével is]. Ilyen az élet. A lehető legjobbat kell kihoznunk azokból a mérkőzésekből és biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog, mert egy olyan típusú csapatunk és klubunk van, akik erre alkalmasak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!