Utazó keret az Alkmaar meccsre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer 21 főből álló utazó játékoskeretet jelölt ki az AZ Alkmaar elleni Európa-liga csoportmérkőzésükre.


A nem kevesebb, mint 10 akadémián pallérozódott tehetséget tartalmazó gárda ma reggel indult útnak a Manchesteri Nemzetközi Repülőtérről és vette az irányt Hágába, ahol holnap este 18:55-től lesz jelenésük.

 

Sérülésük után bekerült a keretbe Diogo Dalot és Angel Gomes is, míg a balhátvéd Brandon Williams a múlt szerdai felnőttek között történő bemutatkozását egy hét alatt megfejelheti akár egy európai kupaporondon történő debütálással is.

 

 

Ole a hétfő esti, Arsenal elleni 1-1-es bajnoki döntetlent követően megerősítette, hogy Phil Jones és Anthony Martial sérülés miatt kihagyja az idegenbeli túrát, de nem utazott el a keret tagjaival Aaron Wan-Bissaka és Luke Shaw sem. Wan-Bissaka mandulagyulladás miatt hagyta ki az Ágyúsok elleni összecsapást, Luke Shaw pedig az augusztusi Crystal Palace ellen összeszedett sérülése óta nincs bevethető állapotban.

 

Egy specialista véleménye alapján Paul Pogbának további pihenésre és kezelésre van szüksége a még a Southampton ellen elszenvedett lábfej sérülését követően.

 

Utazó keret az AZ Alkmaar elleni meccsre:

David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant; Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Brandon Williams; Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, James Garner, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Angel Gomes, Daniel James; Tahith Chong, Marcus Rashford, Mason Greenwood.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!