Mata: Ez a csapat trófeákat nyerhet

Juan Mata hiszi, hogy a Manchester United inkább előbb, mint utóbb, újra trófeákat fog nyerni.


Az AZ Alkmaar elleni Európa-liga csoportmérkőzést megelőző sajtótájékoztatón nyilatkozó 31 éves középpályás három nagy trófeát nyert el a Vörös Ördögök színeiben azóta, hogy 2014-ben eligazolt a Chelsea-től, és ezt a kollekciót nagyon szeretné tovább bővíteni.

 

"Szerintem, amikor a klub és a menedzser részéről is azt halljuk, hogy időbe fog telni, mire újra trófeákat nyerünk, akkor nem azt kell hinnünk, hogy ez túlzottan hosszú időszakot jelentene" - kezdte a világ és Európa-bajnok irányító a hágai sajtókonferencián.

 

"Ez a klub már a megszületésem óta folyamatosan trófeákat nyer. Ole játékosként rengeteg mindent nyert itt, és személy szerint én is, úgy, hogy néhány éve tartozom a klub kötelékébe. De természetesen az jár a fejemben, hogy újabb fontos trófeákkal bővítsük a klub trófeagyűjteményét."

 

"Hiszem, hogy játékosként itt töltött időszakom alatt sikerülni fog ez."

 

"Természetesen tudjuk, hogy más csapatok is jól végzik a dolgukat és remek futballal rukkolnak elő, de azt gondolom, hogy lehetséges a Uniteddel trófeát nyerni és most, karrierem utolsó szakaszában ez a legnagyobb lehetőségem."

 

 

A manchesteriek utoljára 2017 májusában örülhettek nagy sikernek, amikor az Európa-liga fináléjában 2-0-ra győzték le az Ajaxot Stockholmban.

 

Miután a United már most tetemes hátránnyal rendelkezik a Premier League éllovasaihoz, így a Liverpool és a Manchester City-hez képest, ezért Mata elismeri, hogy nehéz lenne számukra megnyerni a bajnoki címet, de szeretné újra megízlelni a siker ízét, mielőtt a nyáron aláírt új szerződése lejárna.

 

"Nos, ez az, aminek látszik. A riválisaink jól játszanak, trófeákat nyernek" - tette hozzá.

 

"De ahogyan a szerződésem meghosszabbításakor is elmondtam, Manchester United játékosnak lenni nagyon különleges és ha sikerülne trófeát nyernünk az idő alatt, amíg itt vagyok, az hihetetlen lenne és biztosan megérné rá várni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!