Solskjaer reakciója az Alkmaar elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt azzal, hogy a Manchester United egy ponttal tudott távozni Hágából az AZ Alkmaar ellen elért 0-0-s Európa-liga csoportmérkőzést követően.


Fókusz a pozitívumokon

"Ez [AZ Alkmaar] egy olyan csapat, amely nemrég idegenben 3-0-ra legyőzte a Feyenoordot. Néhány évvel ezelőtt mi magunk is jártunk a Feyenoordnál vendégségben, úgyhogy ez most egy jó pontnak számít egy kiváló ellenfél ellen egy nagyon nehéz vagy rossz talajú pályán."

 

Tizenegyest érdemeltünk volna

"Egyszerűen nem tudtam elhinni azt, amit láttam. Ugyanaz, mint az Arsenal elleni meccsen. Tudják, a kezezés, amely után akár 2-0 is lehetett volna nekünk. Most már kezd frusztrálóvá válni számunkra, hogy nem a javunkra ítélnek ilyen helyzetekben, mert ezek a fiúk sokkal többet érdemelnének, ezt érzem. Egy ponton ez meg fog fordulni és ezek a döntések a javunkra fognak szólni, utána pedig olyan eredményeket fogunk elérni, amilyet megérdemlünk."

 

 

Williams letette a névjegyét a védelem baloldalán

"Igazi klasszis teljesítmény volt ez a kezdőként való bemutatkozásán. Nagyon örülök neki, mert láthattuk, hogy nincs benne félelem. Bátor, kérte a labdát, felvette az emberét, becsúszott, szerelt, fizikálisan rendben volt. Nagyon boldog vagyok miatta."

 

A megfelelő úton járunk az európai kupaporondon

"Ha döntetleneket érsz el idegenben, a hazai mérkőzéseket pedig meg tudod nyerni, akkor rendben leszel. De természetesen úgy fogunk elutazni Belgrádba is, hogy győzelemben reménykedünk. Eddig jól alakulnak a dolgaink."

 

Friss információk Lingardról

"Igen, szerintem érezte egy kicsit a térdínét. Nem hiszem, hogy túlzottan súlyos dologról lenne szó. Hogy mikor lehet újra bevethető? Valószínűleg nem a Newcastle ellen, de a Liverpool meccsen már igen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!