Válogatott Vörös Ördögök

A nemzeti bajnokságok két hetes szünetet tartanak, így a 2019/20-as szezon második válogatott időszakára kerül sor az elkövetkezendő napokban.


Anglia

Harry Maguire és Marcus Rashford azon lesznek, hogy segítsenek a Háromoroszlánosok 100 százalékos mérlegének megőrzésében a 2020-as Eb-selejtezők során, továbbjutásukat pedig gyakorlatilag biztosíthatják pénteken Csehország és három nappal később Bulgária ellen. Tom Heaton sérülés miatt elhagyni kényszerült a válogatott keretét, így pályafutása során először kapott behívót a felnőttek közé a jelenleg a Sheffield Unitedben kölcsönben védő Dean Henderson.

 

Argentína

Mivel a Vörös Ördögök második számú kapusa, Sergio Romero nem kapott meghívást, így Marcos Rojo lesz az egyetlen manchesteri képviselő az Albicelesteben a szerdai, Németország és a vasárnapi, Ecuador elleni barátságos mérkőzéseken.

 

Hollandia

Tahith Chong tagja a holland U21-es válogatott Portugália és Norvégia ellen készülő keretének. A kétszeres holland korosztályos válogatott játékos az egyetlen, aki Angliából került be Erwin van de Looi csapatába.

 

Skócia

Skócia automatikus Eb részvételének kivívására kevés esély maradt a szeptemberi Oroszország és Belgium elleni vereségeket követően. A Steve Clark vezette együttes most Moszkvában vághat vissza csütörtökön, ám ezen a mérkőzésen eltiltás miatt nem vehet majd részt Scott McTominay. Vasárnap San Marino ellen azonban már újra számításba vehető lesz.

 

 

Spanyolország

David de Gea is egyike azon 24 játékosnak, akik nevét Roberto Moreno szövetségi kapitány kihirdette a spanyolok két felvonásos skandináv túrájára. Szombaton előbb Norvégiában lesz jelenésük, majd nem sokkal keletebbre Svédországban biztosíthatják majd be jövő évi Eb részvételüket.

 

Svédország

Bár a Newcastle elleni bajnokit kihagyni kényszerült, a svéd válogatott keretébe meghívót kapott Victor Lindelöf, aki előbb Málta, majd a David de Gea-t is a soraikban tudó Spanyolország ellen léphet majd pályára. Bár a svédek jelenleg második helyen állnak Spanyolország mögött csoportjukban, nem nagyon hibázhatnak, mert Románia és Norvégia is könnyen kihasználhatja a lehetőséget.

 

Wales

Daniel James is ott van a magyarokkal megegyező selejtezőcsoportban küzdő Wales keretében, a Sárkányokra pedig két nehéz összecsapás vár majd, csütörtökön Szlovákia, vasárnap pedig Horvátország ellen.

 

MENETREND

október 9. (szerda)

Németország v Argentína – Rojo

október 10. (csütörtök)

Szlovákia v Wales – James
Oroszország v Skócia – McTominay (eltiltott)

október 11. (péntek)

Hollandia U21 v Portugália U21 – Chong
Csehország v Anglia – Henderson, Maguire, Rashford

október 12. (szombat)

Málta v Svédország – Lindelöf
Norvégia v Spanyolország – De Gea

október 13. (vasárnap)

Ecuador v Argentína – Rojo
Skócia v San Marino – McTominay
Wales v Horvátország – James

október 14. (hétfő)

Bulgária v Anglia – Henderson, Maguire, Rashford

október 15. (kedd)

Norvégia U21 v Hollandia U21 – Chong
Svédország v Spanyolország – Lindelöf, De Gea


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!