Pereira legyőzné a Poolt

Andreas Pereira, a Manchester United középpályása tudja, milyen nagy lendületet adna a csapatnak, ha vasárnap legyőznék a Liverpool gárdáját.


A 23 éves játékos a United Review-nek adott interjújában beszélt arról, tudja, milyen fájdalom van a szurkolókban, különösen amiatt, mert a Pool jelenleg a tabella elején áll.

 

Jürgen Klopp csapata három évtizedes várakozást szeretne lezárni és végre bajnoki címet nyerni. Jól is kezdték a szezont, hiszen eddigi nyolc bajnokijukat megnyerték.

 

"Tudjuk, hogy a szurkolóknak fájnak dolgok" - nyilatkozta Andreas. "A játékosoknak, a klub minden tagjának, itt az edzőpályán lévőknek is fáj. Nekem is, hiszen Manchester United szurkoló vagyok, játékos vagyok és minden nap itt vagyok az AON Training Complex-ben. Fájó, hogy nem jönnek az eredmények."

 

"Mindenki megtesz mindent, hogy forduljon a kocka és fordulni is fog, biztos vagyok benne. Mindenki keményen dolgozik, még keményebben és előbb vagy utóbb jó irányba fordulnak a dolgok. A Liverpool elleni egy tökéletes meccs, egy tökéletes derbi lesz erre."

 

A középpályás tudja, mennyire fontos találkozó ez a United berkein belül és a világ legnagyobb rangadói közé sorolja azt.

 

 

"Össze lehet hasonlítani a Boca Juniors-River Plate, a Santos-Corinthians, a Flamengo-Fluminense derbikkel" - folytatta. "Ezek a világ legnagyobb rangadói, mint az El Clasico - Real Madrid-Barcelona - a legnagyobb meccsek. Nem csak Angliában, az egész világon nézik majd, ez a legfontosabb találkozónk nekünk is és a szurkolóinknak is."

 

"Mindig néztem ezeket a mérkőzéseket apukámmal és a családommal. Nagyon kíváncsi voltam mindig és a Unitednek szurkoltam."

 

Pereira azt is elmondta, hogy a Vörös Ördögök mennyire eltökéltek abban, hogy javítsanak rossz szezonkezdetükön, melyre nincs is jobb lehetőség, mint a listavezető elleni összecsapás.

 

"Sokat jelent nekünk. Az év egyik legfontosabb mérkőzése - a derbi, nagyon szeretnénk megnyerni. Mindent megteszünk majd, hogy megnyerjük. Tudom, hogy jelenleg nem a legjobb pillanatokat éljük meg, nem jönnek az eredmények, de ez egy derbi, ami mindig más meccs, mint a többi."

 

"Meg akarjuk nyerni - a klubnál és a stábban mindenki. Mindannyian mindent meg akarunk tenni, hogy nyerjünk. Ez egy jó feltámadás lenne, nagyon felemelne minket ahhoz, hogy elkezdjünk egy remek szériát."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!