Solskjaer: Fantasztikusak voltak a srácok

Ole Gunnar Solskjaer örült annak, ahogyan játékosai teljesítettek a Liverpool elleni 1-1 során.


A főnök dicsérte Dan James-t, Andreas Pereirát és a gólszerzőnket, Marcus Rashfordot, mondván jól vezették a támadásokat egy ismeretlen felállásban is.

 

Persze a menedzser csalódott volt amiatt, hogy Adam Lallana egyenlíteni tudott, mely révén nem lett meg a három pont a manchesterieknek, de számos pozitív dolgot látott a meccs alatt, mely lezárta a Pool 17 mérkőzéses győzelmi szériáját.

 

 

NAGYSZERŰEK VOLTUNK MA

 

"Úgy vélem, először is a srácok fantasztikusak voltak, agresszív játékot nyújtottak, nyomást gyakoroltak. Másodszor, a szurkolók is energikussá tették a játékot, óriási mennyiségű szenvedély jött a lelátókról. Harmadszor, a játékvezető jól tette a dolgát. Engedte a játékot, nem fújta le a becsúszásokat, nem állította meg állandóan a találkozót. Nem sűrűn van, hogy dicsérjük a sporit, de úgy vélem, Martin Atkinson jól tette a dolgát."

 

 

BELSŐ HÁRMASRÓL BŐVEBBEN

 

"Hárman voltak hátul, azt akartuk, hogy Aaron és Ash is nyomást gyakoroljon az ellenfélre. Az első hármassal, Dannel, Marcus-szal és Andreas-szal hatalmas energiákat tettünk le és bízunk abban, hogy a hátsó hármas a PL-ben bárki ellen képes megállni a helyét. Annak ellenére, hogy a Liverpoolnak kegyetlen jó első hármasa van, úgy vélem, olyan mérkőzés volt ez, ha helyzeteket alakítunk ki, akkor több emberre van szükségünk elöl. Sokkal közvetlenebb játék kell, több futás a védelem mögé, ebben a tekintetben is fantasztikus volt a gól."

 

 

JÁR AZ ELISMERÉS RASHFORDNAK

 

"Nem csak a gól előtti mozgásáért, hanem az egész meccsen nyújtott mozgásáért; talán eddigi legjobb mérkőzése volt ez. Erőt mutatott végig. Látható volt ez akkor is, amikor Van Dijk ellen megmutatta, milyen tempóra képes, majd test a test elleni csatába bonyolódott vele. Erős volt. De a gól volt az, amit tőle akartunk látni. Tegnap volt vele egy kis videózás és pontosan azt tette, amit akkor megbeszéltünk."

 

 

 

A JÁTÉKOSOK KICSIT CSALÓDOTTAK

 

"A második félidőben sokat védekeztünk és az, hogy az öt és felesre beadást kaptunk, csalódást keltő, különösen abban az időben, amikor jött. Azt gondoltam, épp néhány kontrát sikerült kialakítanunk a második gól megszerzése céljából, de csak nem sikerült megszerezni azt."

 

"Tudjuk, hogy olyan csapatunk van, mely együtt fog dolgozni, nagyszerű hozzáállás van. Csalódottak az öltözőben, de ez változtatni fog a szezonjukon. Azt érzik, nyernünk kellett volna. Ez egy jó jel a menedzser számára, látja, hogy a játékosok valóban csalódottak azután, hogy a Liverpool ellen szereztek egy pontot. A szurkolóink pedig megint megmutatták azt, hogy látják, mi zajlik itt."

 

 

FONTOS LÉPÉS A MAI

 

"Persze, mindig fontos az eredmény, mert az az egyetlen út ahhoz, hogy az önbizalmat növeljük a játékosokban és a csapatban. Egy győzelem nagyon nagy lett volna, de a döntetlen is egy lépés a megfelelő irányba. Két héttel ezelőtt a Newcastle ellen a szezon mélypontját éltük át, de a válaszunk elképesztő volt. Vannak játékosok, akik visszatértek a sérülésükből, betegségükből és csak fejlődni fogunk, mert hamarosan még többen jönnek vissza, úgyhogy örülök."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!