Csapathírek a Partizan meccs előtt

Jesse Lingard bevethetősége bővítette Ole Gunnar Solskjaer variációs lehetőségeit az Európa-liga csoportkörének harmadik, Partizan Belgrád elleni mérkőzésére.


A szélső kihagyni kényszerült a Vörös Ördögök legutóbbi két - Newcastle idegenben és Liverpool otthon - mérkőzését, de az AZ Alkmaar ellen csereként pályára léphetett azt megelőzően.

 

A MUTV-nek a Partizan Stadiumban tartott sajtótájékoztatóját megelőzően Solskjaer így lelkendezett:

"Fantasztikus, hogy újra egészséges. Nagyon élénk és erőtől duzzadó az edzéseken."

 

"Nem tudom még, hogy mennyi játékidőt tudunk neki biztosítani, de nagyon úgy tűnik, hogy szüksége van az elvesztett idő behozására."

 

"Nagyszerű, hogy újra nagy mosollyal az arcán láthatom őt. Ismerem Jesse-t már korábbról. Természetesen most azt várjuk tőle - és ő is magától - hogy beindítsa a szezonját."

 

 

Az egyik legfigyelemreméltóbb hiányzó Ole 20 fős keretéből David de Gea, aki bár a Liverpool elleni mérkőzésen pályára lépett, néhány nappal korábban azonban combsérülést szenvedett a spanyol válogatottban.

 

"David készen fog állni vasárnapra (a Norwich City elleni idegenbeli meccsre), de nem akartuk az utaztatásával együtt járó rizikót vállalni, nem" - válaszolta a norvég menedzser, amikor 1-es számú kapusáról kérdezték a sajtótájékoztatón.

 

Így is három kapus utazott el Belgrádba, Sergio Romero és Lee Grant mellett ugyanis az akadémia fiatal tehetsége, Matej Kovar is ott van az utazó keretben, aki hétfőn este még a Swansea City ellen 4-1-re megnyert U23-as bajnokin védett.

 

Eközben Solskjaer azt is megerősítette, hogy két játékosa - Luke Shaw és Nemanja Matic - jelenleg erőnléti állapotuk javításán dolgoznak Dubaiban a Manchester United háttérstábjának tagjaival karöltve.

 

"Velük mentek a stábból is, hogy keményen fogják őket, szóval arra számítok, hogy a hétvégére már visszatérnek Manchesterbe, aztán majd meglátjuk, hogy bevethetőek lesznek-e."

 

Amikor a szerbiai túra másik hiányzójáról, Paul Pogbáról és arról kérdezték, hogy a Norwich ellen van-e esély a pályára lépésére, illetve hogy mi a visszatérésének várható dátuma, Ole mindkét kérdésre nemmel felelt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!