Solskjaer örül a fejlődésnek, de van még min javítani

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a csütörtök esti, Partizan elleni 1-0-s sikert elemezte.


A Vörös Ördögök fontos három ponttal távoztak Szerbiából, ahol feszült légkör uralkodott. A győzelemnek köszönhetően a manchesteriek három forduló után vezetik az L-csoportot.

 

A találkozó egyetlen gólját Anthony Martial szerezte, de Ole két másik játékos fontosságát is kiemelte a meccset követően.

 

A találkozót követő sajtótájékoztatóján és az MUTV-nek adott interjújában a menedzser elmondta, nagyon örül az idegenbeli sikernek, beszélt a lenyűgöző szurkolásról és azt is felfedte, az a cél, hogy néhány hét múlva, amikor a Partizan látogat az Old Traffordra, akkor is győzzön csapata.

 

 

SZILÁRD VÉDEKEZÉS

 

"A második félidőben igen jól védekeztünk. A tizenhatoson belül igazán remekül dolgoztunk. A második játékrészben nagyon jól játszott az ellenfél, arra kényszerített minket, hogy nagyon mélyen védekezzünk. Nem vagyok elégedett azzal, ahogyan fent védekeztünk - azt hiszem, ebben a szezonban ez volt az egyik erősségünk, de a szünet után ebből semmit nem lehetett látni, ezt rendezni kell mindenképp."

 

 

LENYŰGÖZŐ FIATALOK

 

"Jimmy [Garner] nagyon jó volt. Persze, elfáradt. Brandon a meccs embere volt, szerintem kiválóan játszott. Fantasztikus hozzáállása volt. Nagyszerűen védekezett, remek volt a levegőben. Összehozott nekünk egy büntetőt azzal, hogy előretört a labdával. Fantasztikus volt a meccsen, nem volt félelem benne. Bátor, mint egy oroszlán, hozott nekünk egy győzelmet. Találtunk egy bal bekket. Top játékos lesz belőle."

 

 

 

IZGALMAS HANGULAT

 

"Igen, kiváló volt az atmoszféra. Félelmetes volt, mert rengeteg bátorítást adtunk a szurkolóiknak. A játékosoknak olykor meg kellett próbálniuk lenyugtatni a közönséget. Valamikor ez nem sikerült. Úgy vélem, az ellenfél nagyon jól játszott. A második félidőben nagyon bátran jöttek előre, rengeteg lehetőséget teremtettek. Jól védekeztünk, a közönség pedig hihetetlen volt. Nagyon büszkének kell lenniük a csapatukra, a csapatnak pedig a szurkolóikra, mert kiváló volt a hangulat. Nagyszerűek voltak a drukkerek."

 

 

KÉT HÉT MÚLVA IS GYŐZNI KELL

 

"Amikor két hét múlva vendégül látjuk őket, mindannyian a győzelemért fogunk kimenni természetesen, ami után az utolsó két mérkőzésen tudni fogjuk, hogy már továbbléphetünk. Kiváló helyzetben leszünk akkor ehhez. Még nem kaptunk gólt, szóval védekezésben rendben vagyunk, de több gólt kell szereznünk."

 

 

TÖBB GÓL KELL

 

"Az ilyen típusú meccseken, amikor mi szerezzük az első gólt, meg kell tanulnunk azt, hogyan tudjuk belőni a másodikat és a harmadikat! Ma sok lehetőségünk volt arra, hogy kényelmes vezetést szerezzünk magunknak, de nem passzoltunk előre."

 

 

EGY IDEGENBELI GYŐZELEM

 

"Természetesen boldog vagyok, és most a következőre tekintünk és próbálunk egy kis lendületet építeni. A bajnokságban is nyernünk kell idegenben. De egy újabb olyan találkozó, amin nem kaptunk gólt, ami nagyszerű, ez alapot ad nekünk, hogy ebből építve nyerjük a meccseket."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!