Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint számos fiatal játékos juthat majd szóhoz, amikor szerdán este a Manchester United a Ligakupa 4. fordulójában a Chelsea vendége lesz a Stamford Bridge-en.


Brandon Williams és James Garner is azok közé tartozik, akik játéklehetőséghez juthatnak a fővárosban, tudtuk meg a norvég menedzser előzetes tájékoztatásából. Az utóbbi időben mindkét fiatal olyan teljesítményt nyújtott, amellyel kivívták annak a lehetőségét, hogy újra a felnőtt csapatban szerepelhessenek.

 

"Ma este ha csak 10-15 percig is, de Jimmy is játszani tudott" - mondta Ole újságírók kérdésére válaszolva Garnerről a Norwich City elleni 3-1-es győzelem után.

 

"Azt gondolom, hogy remekül helyt állt, mert le tudott minket nyugtatni, amikor már az volt a célunk, hogy kihúzzuk a mérkőzést."

 

"Még nem hoztuk meg a döntést azt illetően, hogy kik fognak játszani [a Chelsea ellen], de valószínűleg kettejüket [Garner és Williams] látni fogják."

 

 

Paul Pogba biztosan kihagyja a londoni találkozót, tekintve, hogy a világbajnok középpályás még mindig bokaproblémájából lábadozik és decembernél előbb nem térhet vissza a pályára.

 

Mindazonáltal Ole dicsérte hiányában Fred és Andreas Pereira teljesítményét is, azt állítva, hogy a két brazil játékos képes lehet betölteni a Pogba nélkülözése okán kialakult űrt.

 

"Valószínűleg Fred fogja betölteni most egy darabig Paul pozícióját, és mindezt remekül teszi, de Andreas is nagy fejlődésen ment keresztül a legutóbbi mérkőzéseken" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Az energiája, a futásai, a letámadásai - ő egy más típusú 10-es, képes más posztokon is játszani középen."

 

"Úgyhogy elégedett vagyok Andreasszal - igazi profi, nagyszerű hozzáállással. A lehető legjobb tudása szerint végzi a feladatát minden alkalommal."

 

Számos, korábban csak az akadémia berkeiből ismert játékos kapott nagyobb felelősséget Solskjaertól ebben a szezonban, úgy mint Mason Greenwood, Tahith Chong és Angel Gomes.

 

Az olyan tapasztaltabb kerettagok, mint Luke Shaw, Nemanja Matic és Axel Tuanzebe sérülés miatt nem jöhetnek számításba, így újra a fiatal triót dobhatja majd mély vízbe a norvég Frank Lampard legénysége ellen, amely idén szintén a fiatalok játszatását részesíti előnyben.

 

"Tudjuk, hogy kemény volt eddig számukra, mivel Paul, Luke, Anthony és a többi sérült játékosunk hiányában túl sokat vártunk el tőlük" - tette hozzá.

 

"Számunkra egy nagyon kemény időszakban léptek előrébb a fiatalok. De végül ebből ők fognak erősebben kijönni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!